Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Realitní agentura: - prodej a pronájem bytů, domů, chat, pozemků a nebyt. prostor

Vydavatelství. Polygrafická výroba. Knihařské a kopírovací práce.

Vývojová centra v oblasti internetových techologií. Pronájem ICT specialistů na IT projekty.

Bezpečnostní agentura Dux Praha s.r.o. je společnost působící v České republice prakticky již od roku 1993 a i když vznik samotného s.r.o je datován o něco později, odvíjíme naši firemní historii právě od tohoto roku. Nejprve její majitelé v roce 1993 založili dvě nezávislé koncesované živnosti zaměřené na ostrahu majetku a osob.

Potisk firemních a reklamních triček, rychlý a kvalitní potisk triček na zakázku, široký sortiment kvalitních triček. Kapacita až 10 tis tisků denně, specializace na mnohabarevný tisk a efektové tisky.

AGENTURNÍ ZAMĚSTNÁNÍ Při agenturním zaměstnání se OZP Management specializuje na zaměstnání osob se změněnou pracovní schopností.

Prádelna. Čištění, čistírna peří i na počkání: - párou-mokrou cestou - ozařováním UV lampama.

Od roku 1998 se zabýváme navrhováním interiérů, nabízíme Vám v případě zájmu, kompletní návrh a vybavení dětských pokojů. Produkty: - hračky - hry - kartonové bydlení - dětský nábytek a doplňky - dětské pokoje a nábytek BM2000 - studentské pokoje a nábytek BM2000 - ložnice BM2000 - dekorace do dětských pokojů.

Nabízíme komplexní služy v oblasti facility managementu.

Provádíme: - mezinárodní expresní letecká přeprava zásilek - kompletní celní odbavení a připojištění.

Návrhy a realizace administrativních, konferenčních a reprezentativních interiérů..

Realitní a investorská agentura. Prodej, pronájem: -nemovitostí.

Zajišťujeme veškeré realitní služby: - nákup - prodej - pronájem nemovitostí. Služby pro majitele nemovitostí: - osobní makléř, který se Vám věnuje po celou dobu prodeje nebo pronájmu - posouzení tržní ceny nemovitosti - uzavření smlouvy o zprostředkování - rozsáhlá inzerce na internetu a ve specializovaném realitním tisku ...

Společnost BP Consult se zabývá konzultační a inženýrskou činností v oborech týkající se ochrany životního prostředí, ekologických škod, geologie a hydrogeologie. Nabídka služeb: -EIA-hodnocení vlivu na životní prostředí -EMS-systém řízení dle souboru norem ISO 14 000 -ekologický audit -analýza rizik.

Úklidový servis. Úklid: - kanceláře - chodby a schody - sklady a výtahy .

Činnost: - vývoj informačních systémů pro výrobní podniky - stěžejním produktem je informační systém předvýrobních etap TPV2000.

Reklamní agentura: - provozuje sedm celorepublikových sítí indoorových nosičů umístěných v zdravotnických zařízeních, základních, středních a vysokých školách, fitcentrech a sportovištích, dopravních inspektorátech a bowling centrech.

Projekční a poradenská činnost v oblasti telekomunikací: - optické sítě - metalické sítě - datové sítě strukturované - pobočkové ústředny. Montážní činnost v oblasti - telekomunikací - slaboproudu - silnoproudu.

News Outdoor Czech Republic je jednou z největších společností na trhu venkovní reklamy. Společnost vstoupila na český trh v dubnu 2002, kdy koupila divizi venkovní reklamy společnosti QUO.

New Vision Media hledá nové možnosti pro komunikaci produktů a služeb. Základem je zejména dokonalá znalost cílových skupin a nenásilné oslovení koncového uživatele. Díky vhodnému prostředí a oslovení může naše reklama působit jako vítané osvěžení a rozptýlení během obyčejného všedního dne. Vytvářením inovativních komunikačních kanálů ...