Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Profesionální tlumočení, překlady: - všechny světové jazyky - soudně ověřené překlady. Tlumočnická technika.

Komplexní služby v oblasti ofsetového tisku: -plnobarevný, černobílý archový tisk -veškerá knihařská zpracování. 5 barevný ofsetový tisk: -letáčky, brožury, nabídkové listy, kartičky, stojánky, plakáty, časopisy a k tomu vazby, bigování, výseky, laminace, UV laky. 2 barevný ofsetový tisk: -výjimečná nabídka v oblasti ...

Úklidové práce: -strojní čištení -parní čištení -tlakové čištění. -ruční práce. Služby: -zahradnické práce -stavební práce -malířské, zednické, -instalatérské, výškové.

Vydavatelství: -časopisy: -měsíčníky FotoVideo, Golf Digest C&S. -magazíny DOMO, SPEKTRA.

Nonstop servis počítačů a počítačových sítí (NONSTOP DISPEČINK 603824428) -externí správa počítačových sítí -outsourcing v oblasti IT -webdesign -webhosting -intranetové a internetové aplikace -připojení k internetu pevnou linkou -AROUTER (balík programů který zajistí kvalitu a bezpečnost připojení k internetu - firewall, ...

Nabízíme projekce pozemních staveb včetně návrhu a realizace interiérů i vizualizace architektury.

Masáže a rehabilitace na profesionální úrovni podle individuálních potřeb a přání klientů. HOLISTICKÁ MASÁŽ (regenerační a relaxační): - masáž částečná (záda+šíje) - masáž celková - speciální masáž přírodním balzámem (pro řidiče) - reflexní terapie chodidel (ploska) - celková masáž dolních končetin - Terapie Hot Stones (horké ...

Pátrací služba: - bezpečnostní služby - řešení případů prumyslové a hospodářské kriminality - řešení pojišťovacích podvodů - zajišťování doprovodu osob - hledání pohřešovaných osob - pátrání po dlužnících - řešení případů vydírání.

Návrhy interiérů, řešení vnitřních prostor, nabídka designu a nábytku. Naše firma vytváří návrhy interiérů na klíč. Návrhy interiérů počínají architektonickou studií, pokračují prováděním projektu a končí realizací na místě. Při úvodních konzultacích zpracováváme návrhy interiérů, které obsahují materiálové a barevné škály, které se budou ...

Odborné překlady a tlumočení pro jazyky němčina, italština, angličtina, francouzština a ruština se specializací na návody, průmysl, telekomunikace, obchod.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: -byty -rodinné domy -nebytové prostory.

Grafické studio a tiskárna. Tisk: - knihy, brožury, učebnice - katalogy - časopisy - letáky, prospekty - plakáty do formátu B2 - autoatlasy - mapy - kalendáře - samopropisovací tiskopisy - dopisní papíry - vizitky - ceníky - oznámení - výdejky, formuláře atd.

Kompletní servis a dodávky veškeré IT techniky jak pro firemní zákazníky, tak pro soukromé osoby. Dodáváme nová PC, nové notebooky, nové tiskárny a veškeré vybavení i spotřební zboží. Nabízíme: - dodávky - opravy - veškeré servisní služby spojené s IT technologiemi. - opravy notebooků - instalace operačních systémů Windows 9x, 2000, NT, ...

C D V služby s.r.o. nabízí: - komplexní úklid administrativních budov - trvalý úklid nemovitostí - úklid chodníků a kontejnerových stání - vyklízení půd a sklepů - čištění koberců a sedacích souprav.

Nabízíme denní úklid kanceláří, skladů.

Revoluční typ nákupního košíku v současné době naše společnost umisťuje do všech významných obchodních řetězců, které působí na území České republiky.

Společnost pro výrobu reklamy: -velkoplošný tisk -nápisy: na auta, výlohy a vývěsní štíty -transparenty a bannery -plakáty -samolepky -reklamní displeje a stojany -grafika pro výstavy, kongresy.

Reklamní agentura: - DTP předtiskové služby - reklamní fotografie - grafické návrhy, design - reklamní texty - polygrafiské služby - Direct mail - veletržní expozice - aranžování - prezentační firemní akce - dárkové předměty - světělná reklama, vlajky - Signmaking.

Zajištění veškerých tiskovin, digitálního a ofsetového tisku, termotisku a sítotisku.

Pronájem zábavných nafukovacích atrakcí jako jsou: - hrady - žirafy - skluzavky - trampolíny - rodeo býk - sumo ring.