Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Zajišťujeme kompletní produkční zabezpečení kulturních, sportovních a společenských akcí, billboardové kampaně a grafické návrhy.

Svěřte své tělo a mysl péči, která Vám navrátí rovnováhu. Thajské masáže v Praze od profesionálů.

Jazykové kurzy, individuální výuka jazyků, angličtina, němčina, ruština, čeština pro cizince a jiné, doučování předmětů ZŠ, SŠ i VŠ, příprava na zkoušky, hra na hudební nástroje, počítačové kurzy, překlady a tlumočení

Nabízíme prostory pro konání Vaší společenské akce. Pořádáme: - plesy - výstavy - konference - kongresy - a další společenské události na klíč, které zabezpečíme cateringem, programem, dekorací i potřebnou technikou. Národní dům na Smíchově je vrcholně secesní kulturní památkou České republiky postavenou podle projektu Aloise Jana ...

Zajištění správy komerčních nemovitostí.

Naše služby: - Poskytnutí sídla - Příjem a přeposílání pošty - Telefonní a faxové služby - Pronájem kanceláří a zasedacích místností - Pronájem videokonferenční místnosti.

Prodej: - software - hardware. Služby: - programování - poradenství v oblasti VT - správa sítí a podpora v oblasti MS produktů.

Cenově dostupné krátkodobé i dlouhodobé pronájmy plně zařízených kanceláří v Praze v Brně i v Ostravě a v regionu střední a východní Evropy. Při založení firmy je nutné zřídit sídlo společnosti, z tohoto důvodu naše firma poskytuje rychlé a levné registrační sídla pro firmy po celé České republice. Virtuální kancelář je nejrychlejší a ...

Provozujeme architektonický projekční ateliér.

Realitní kancelář. Naše nabídka K prodeji: - rodinné domy - pozemky - bytové jednotky - hotely a Penziony - vily a Rezidence - činžovní domy - nebytové prostory - chaty a Chalupy - rekreační objekty - ostatní.

Kadeřnický a kosmetický salon. Dámské kadeřnictví: - obřady Kérastase - střihy, barvení - melírování - preparace - poradenství - společenské účesy. Pánské kadeřnictví: - obřady Kérastase - střihy - barvení - melírování - preparace - poradenství. Kosmetika: - ošetření pleti - depilace těla a v obličeji - trvalá na ...

Vyhledávání pracovníků (Recruiting Solutions) Výběr pracovníků (Assessment Centre) Analýza potenciálu manažerů (Management Audit) Rozvojová střediska (Team Development Centre) Optimalizace procesu vyhledávání a výběru pracovníků (Outsourcing).

Naše firma tiskne, potiskuje a vyrábí: - novoroční přání - novoročenky - svatební oznámení - vizitky - razítka - obálky - etikety - samolepky - samolepící reklama - kalendáře - katalogy - brožury - vyřezávaná reklama - slepotisk - ražba fólií - grafické návrhy.

Pražská prádelna NON STOP. Pereme prádlo pro hotely a soukromé hotely.

Výroba: - reklamní samolepicí bločky SPEED-IT - reklamní předměty - podpora prodeje - výrobky na zakázku. Tisk: - sítotisk - potisk, Tamton.laser, výšivka.

Pronájem: -nemovitostí -bytů -nebytových prostor.

JetSoft je softwarová společnost zabývající se poskytováním komplexních služeb v oblasti vývoje, implementace a správy podnikových informačních systémů. Kromě dodávek podnikových IS na klíč nabízíme vývoj nadstaveb pro již existují aplikace nebo jejich datové propojení.

PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ. Personální poradenství: - služby v oblasti výběru vhodného kandidáta do požadované pozice - pracovně právní poradenství: - personální audit - metodika v oblasti personální, mzdové

Poradenská a konzultační společnost provozující multimediální pracovní portál pro absolventy pod názvem TalentJob.

Specialista na externí zpracování mezd – mzdový outsourcing a personalistiku. 60 let zkušeností a více jak 30 tisíc klientů v Evropě. V ČR a na Slovensku se zaměřujeme na malé a střední firmy.

Tiskárna je členem Kolegia české typografie a je "koncepční tiskárnou" výrobce ofsetových strojů Heidelberger Druckmaschinen. Kompletní polygrafická výroba od grafického návrhu až po finální zpracování. Grafické zpracování a CTP. Ofsetový tisk do formátu B2: -stroje Heidelberg, Roland.

Nabídka tiskových služeb až do formátu A2.