Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Poskytování služeb v ofsetovém tisku a knihařském zpracování. Knihařské zpracování: V1 (šítí skobičkami), V2 (lepená vazba)

Průmyslové čištění. Výkonným vysavačem dokážeme odsát materiál a shromáždit jej v příslušném zásobníku: -odstraníme závaly materiálu z pod technologických zařízení -odstraníme prach a nečistoty z podlah a konstrukcí.

Kvalitní odborné překlady z a do němčiny. Zkušenosti od roku 2002. Přímá komunikace s překladatelem, individuální přístup. Překlady oborů: ekonomické překlady, právnické překlady, technické překlady, překlady marketingových textů, překlady beletrie a žurnalistika. Kvalita je na prvním místě.

Poskytování komplexních služeb v oblasti reklamy a marketingové komunikace.

Nabídka úklidových, údržbářských prací a prací ve výškách.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Sídlo firmy.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Kancelář a showroom.

Popis firmy: Reality pro ženy s.r.o. je realitní portál, který vám nabízí sdružené nabídky realitních kanceláří z České republiky. Vybírejte nemovitosti na prodej či pronájem.

KAKTUS Software je dynamicky se rozvíjejícím softwarovým developerem. Od svého založení v roce 1997 poskytuje profesionální služby a vyvíjí technologicky vyspělý software s hlavním důrazem na systémy založené na internetových a intranetových technologiích.

Společnost HB Média vznikla jako čistě česká soukromá firma, která se zabývá poskytováním služeb v oblasti marketingu a public relations.

EMC je přední česká PR agentura a česká afilace globální sítě Cohn & Wolfe. Zaměřujeme se na služby v oblasti PR: - Media Relations - krizová komunikace - poskytování externích tiskových mluvčích, ePR - marketingová podpora, sponzoring a event management.

specializovaná firma na přípravu a zpracování opticky čitelných dokladů. Produkty: - ruční kovová razítka (datumovky, paginýrky, celní, poštovní..) - elektronická razítka-prezentační zařízení - kódovače OCR - snímače OCR a čárového kódu - univerzální zařízení pro tisk a snímání OCR - perforátory Služby: - skenování, vytěžení dat, ...

Knihařství: -diplomové práce -vazby a opravy knih -kožené vazby -výroba luxusních desek na jídelní lístky a číšnické peněženky.

Vlasové a kosmetické studio nabízí: - kompletní servis ve stylu Total Look - kadeřnictví a účesy - Vizážistika a poradenství - manikúra - péče o vlasy a prodlužování vlasů. - pracujeme s L´Oreal Professionnel, Kérastase Paris, O.P.I. Kadeřnická péče.

Realizace výstavních expozic a interiérů, které dodáváme "na klíč".

Pronájem bytů, kanceláří a nebytových prostor pro podníkání v nemovitostech spadající pod správu

Nabídka: - vývoj aplikací - rezervační systémy - webové integrace a portály - publikační systémy (CMS) - design & multimédia - e-Marketing - podpora a helpdesk - školení uživatelů - konzultační služby.

Nabízíme tyto služby: - překlady - tlumočnictví - grafické práce - tlumočnickou techniku. PŘEKLADY JAZYKŮ: - angličtina, arabština, arménština, - bulharština, čínština, dánština, - stonština, finština, francouzština, - hebrejština, hindu, holandština, - chorvatština, indonézština, italština - japonština, ...

Správa a opravy nemovitostí v Praze a okolí V rámci dlouholetých zkušeností garantujeme profesionální a kvalitní služby v níže uvedených profesích s prodlouženou záruční dobou 36 měsíců.

Přepravní služby: - kontejnerové zásilky FCL a LCL na všechny druhy kontejnerů - spolupráce s námořními linkami a s přístavními speditéry - skladování zboží - celní řízení - celovagonové i dílčí zásilky - letecká přeprava v importu/exportu z/do všech světových celních letišť. Kamiony: - plachtové všech rozměrů a objemů - ...

Edox reality se zabývá zprostředkováním prodejů a pronájmů bytů, družstevním vlastnictví, rodinných a činžovních domů, pozemků, chat, chalup, nebytových prostor, kanceláří a komerčních prostor v Praze a Středočeském kraji