Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Společnost ISIS, spol. s r. o. byla založena v roce 1991 partnery se zkušenostmi s vývojem a nasazováním komplexních podnikových systémů řízení výroby a odbytu. Zaměření společnosti: - vývoj a dodávky stravovacího SW - dovoz a prodej špičkových pokladen POSIFLEX.

Služby: - pomoc motoristům - pomoc v domácnosti - prodej dálníčních kupónů - dopravní informace z ČR - NONSTOP na čísle 800 124 000. Turistika ABA vám přinaší informace o vybraných evropských státech a USA. Data jsou získávána ze sytému AIT (Mezinárodní turistická aliance).

Správa a inkaso pohledávek prostřednictvím mimosoudního, soudního a exekučního řízení. .

Spolehlivé a rychlé informace o kredibilitě Vašich obchodních partnerů zdarma. Data z vybraných informačních zdrojů (např. insolvenční rejstřík, dlužnické databáze, katastr nemovitostí) se analyzují pomocí 185 kontrol, které v datech odhalí potenciálně rizikové faktory.

Provádíme vyklízení bytů, sklepů, půd, garáží, domů, nebytových prostor jako jsou kanceláře, výrobní i obchodní prostory. Dále nabízíme bourací práce s likvidací, jako je například odstranění starého bytového jádra apod. a skartace dokumentů pro firmy včetně skartace datových nosičů.

Provozování informačního, vzdělávacího a poradenského portálu.

Poskytujeme datové a telekomunikační služby a optimalizujeme náklady na tyto služby.

Naše společnost je jedničko na českém trhu v oblasti mobilního proximity marketingu. Pokud chcete své marketingové sdělení dostat přímo do mobilních telefonů Vašich potencionálních zákazníků, jste u nás na správné adrese! Pro marketing používáme technologie NFC, WiFi, Bluetooth, QR kódy a reklamní SMS zprávy. Poskytujeme bezplatné konzultace, ...

V kosmetickém studiu Lili provádíme prodlužování řas, přístrojovou kosmetiku jako např. galvanizace. Změny účesu v našem kadeřnictví od stříhání po barvení a změnu vizáže. Různé druhy masáží od baněk až po lávové kameny.

Nabízíme komplexní řešení v telekomunikační a datové komunikaci pro pevné a mobilní sítě

Podnikový informační systém. Dodavatel podnikových informačních systémů. Široké spektrum nástrojů pokrývá řízení podnikových procesů v oblasti: -financí, nákupu, prodeje -výroby, zakázek, řízení servisních činností -CRM a dále v oblasti reportovacích nástrojů. PRODUKTY : -Epicor -iScala -Scala -ERP.

Provádíme filtrace olejů všech druhů (minerální, syntetické a polo-syntetické oleje, bio-oleje). Prodej speciálních BY-Paas filtrů.

Dodávky úklidu, ostrahy objektů, údržba nemovitostí Dušan Straňák -

Poradenství v oboru obnovitelných zdrojů, facility management.

Nabídka správy nemovitostí, úklidových služeb pro firmy a komerční prostory, výškových prací.

Provádíme pravidelný úklid vnitřních a vnějších ploch. Dále zajišťujeme: - technickou údržbu zařízení a budov - požární ochranu a bezpečnost práce. Nabízíme prádélenské a stravovací služby, služby pro nemocnice a hotely. Ostraha a bezpečnostní služby.

Projekční činnost Inženýrská činnost - jednání s úřady Stavební - technický dozor Správa budov - facility management

Služby: - správa nemovitostí (zejména bytové domy a administrativní budovy) - inženýrská činnost - provozování tepelných zdrojů - zpracování prohlášení vlastníka a zajištění převodu bytů do osobního vlastnictví - prodej a pronájem nemovitostí - správa a pronajímání volných bytů Působnost: převážně Praha a Karlovarský kraj. Ing. Radek ...

Poradenské společnosti poskytující služby v oblasti management consultingu, transakčního poradenství a oceňování.

Vývoj a distribuce informačního systému EFA (software pro Facility Management). Provádění digitalizace, pasportizace, zaměřování skutečného stavu budov. Elektronická správa nemotivostí, technologií, zdravotnické techniky.