Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Poskytování kompletních služeb v oblasti facility managementu. Nabídka úklidu, ostrahy, údržby a servisu.

Zajišťujeme komplexní správu nemovitostí. Provádíme údržbu a úklid budov. Nabízíme realitní služby.

Návrh, dodávka, montáž: - přístupové systémy - řídící systémy.

Blue Orange je luxusní centrum aktivního životního stylu, kde najdete pod jednou střechou tyto služby: Health Club (cardiofitness, posilovnu, spinning, squash, saunu, solárium, masáže a rehabilitaci), Beauty Salon, hotel, konferenční sál a restauraci. Health Clubu Blue Orange Praha – Letňany: - cardio fitness a posilovna - pohybové a ...

Poskytujeme kompletní reklamní služby: výroba reklamy, reklamní tisk, letáky, grafika, grafické studio, grafické návrhy, instalace reklamy, billboardy, kreativa, produkce, média, hostesky, internet, výstavy, veletrhy, direct marketing, polepy aut, digitální tisk.

Reklamní předměty: - novoročenky - kalendáře - diáře - psací potřeby - kuličková pera, triopeny, víceúčelová pera, duopeny, sady, gelová pera, mikrotužky, plnící pera, rollery - reklamní cukrovinky - aromatické visačky - cyklistické láhve.

Video produkce. Video efekty a střih. Grafika design. Reklama a marketing. Modelingová agentura. 3D Bluescreen studio. Foto studio. Foto makeup a vizáž. Reportáže a krátké filmy.

Nabídka služeb: - návrhy interieru-grafika ve 3D - poradenství výmalb, tapet a jiných design.doplňků - kompletní servis a pomoc s řešením interierů vč.realizace

Zabýváme se bytovými projekty v zajímavé cenové relaci. V našich projektech nabízíme rekonstrukce činžovních domů za účelem prodeje kvalitních bytů. Většina samotných bytů je ve fázi před jejich rekonstrukcí, takže zákazník může spolu s našim architektem ovlivnit rekonstrukci bytu podle svých přání a představ. Naše služby zahrnují ...

Galerie Harfa je největším obchodním a administrativním centrem stavěným v této době v Praze.

vydavatelství měsíčníků Pěkné bydlení, Zdraví, Flóra na zahradě.

Administrativní služby pro cizince, povolení k pobytu.

Zajišťování ochrany majetku a přepravy finančních hotovostí a jiných cenností.

3 S Agency se zabývá realizací akcí: - reklamních - kulturních - společenských - sportovních.

Grafické studio. Služby: -grafické práce. -webdesign.

Poskytované služby jsou zaměřeny do následujících oblastí: Strategické plánování společnosti: -podpora při stanovení vize -podpora při strategickém plánování.

Vydávání zvukových a multimediálních nosičů. Film: - akční - animovaný - dětský - dobrodružný - dokument - drama.

Specializuji se na PPC reklamu ve vyhledávačích - snadné umístění odkazu na internetovou prezentaci klienta na první pozice Google a Seznam (pozor, není SEO). Kontextová a bannerová reklama v síti Google. Ke správě kampaně vytvoříme bannery zdarma a pracuji také s reklamou na Facebooku.

2GD typo*graphic- grafický design, typografie, úprava knih. Služby: - grafický design - vizuální styl - logotyp - corporate identity - knihy - merkantilní tiskoviny - marketingové kampaně - SEO optimalizace - webové stránky - 3D grafika.

Zemědělský týdeník 1. dubna 1998 vyšlo první číslo Zemědělského týdeníku. Zaměřujeme se na všechny obory zemědělský výroby, to znamená na: - rostlinnou a živočišnou produkci - mechanizaci - ekonomiku a další odvětví.

odborná pomoc při řešení celní problematiky zastoupení příjemce zásilky v celním řízení vyhotovení celních dokumentů.