Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Již od roku 1993 nabízíme na českém a slovenském trhu služby: - merchandising na klíč - eventy, vánoční večírky - in-store aktivity (ochutnávky, demonstrace) - instalace a deinstalace POSM - design výloh, produkce, grafika - outsourcing - bonusové a motivační programy

Poradenství: -oblast systému rozvoje lidských zdrojů, řízení a realizace projektů a inovačních procesů.

Poradenství: -účetní -daňové Reklamní a propagační činnost.

Služby - personální poradenství - školení - outplacement - firemní poradenství - management audit - psychologické testy - executive search - klasický recruitment.

Zemědělský inzertní tisk a literatura.

Poskytování architektonických a inženýrských služeb.

Zařízení pro zpracování biologických odpadů.

Služby: -nabídka informačních služeb z oblasti divadla.

Účetní a auditorská činnost. Daňové poradenství. Pátrací a ochranná činnost.

Nabízíme úklid veškerých bytových i nebytových prostor včetně správy nemovitostí. Účetnictví

Vzdělávání. Otevřené kurzy z oblastí: - marketing - management - řízení lidských zdrojů - logistika - projektové řízení - finance - akreditované marketingové vzdělávání CIMA - firemní kurzy "na míru". Dle zadání klienta jsme schopni připravit a zrealizovat jakýkoliv vzdělávací projekt. Poradenská a konzultační činnost: - ...

Zajišťujeme hostesky na dlouhodobé i krátkodobé akce, tiskové konference, společenské večery, výstavy a veletrhy.

Nabízíme full service v oblasti realizace promotion, golfů, společenských i eventových akcí (ochutnávky, road show, přehlídky, casting). Zajišťujeme hostesky a promotéry. Kreativita v oblasti grafických návrhů, výroby tiskovin i reklamních předmětů.

Unikátní databázi tvoří hostesky, promotéři, modelky, tlumočnice a vizážistky po celé ČR pro eventy, kongresy, konference, firemní akce, samplingy, promoakce, roadshow, plesy, výstavy, přehlídky, obsáhlý výběr kostymérny, tvorba na zakázku, branding.

- špičkové sportovní a reportážní fotografie - fotografie interiérů - moderní svatební fotografie Rychle, spolehlivě, s úsměvem. Garantujeme vaši spokojenost.

Slevy na vše, co se točí kolem dětského světa. Poctivě a čestně Vám nabízíme nápady, jak trávit čas s dětmi. Zaměřujeme se na rozvoj a výuku dětí i kopec zábavy. Vyjednáváme pro Vás zajímavé slevy na zboží pro děti, maminky i těhulky. Slevy od maminky. Slevín dětem. Slevové letáky.

Renomovaná pražská nezávislá RK. Činnost společnosti je zaměřena na prodej prestižních nemovitostí v Praze a okolí, Karlových Varech: domy, luxusní apartmány, byty, projekty. Velká databáze zahraničních klientů, přímé zastoupení v zahraničí.

Služby: -rozesílání hromadných zásilek (i doporučených nebo s doručenkou) dopisu, letáku, obchodních tiskovin, novin, časopisu, složenek, upomínek ale i balíku a nestandartních předmětů -balení dokumentů a časopisů do folií -příprava tisku, DTP* studio, grafické návrhy, tisk na základě dodaných podkladů zajistíme tisk ...

Nabízené služby: - sazba, zlom - skenování - grafika - nátisk elektronický - grafické úpravy

Phar Service je a.s. se změřením na dodavatelsko - inženýrskou činnost, s hlavní oblastí působení v průmyslu: - farmaceutickém - chemickém - potravinářském - zdravotnickém. Divize dodavatelská: - dodávky staveb, technologických částí staveb a dílčích provozních souborů (dodávky a montáž technologie, rozvody čistých médií a mediciálních ...