Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nabízíme: - kadeřnické a kosmetické služby - prodlužování vlasů.

Činnost: - programování a administrace - grafika a design. Softwarové produkty. Html-Wap editor: - pohodlný český webový a programátorský editor pro začínající uživatele i profesionální webmastery s podporou několika webových technologií. Podporuje WYSIWYG editaci. Clear FTP: - aplikace slouží k přenosu souborů na webový server ...

Komplexní služby v oblasti ekologie, ochrany životního prostředí a služeb průmyslové povahy: - revize nádrží a zásobníků na kapalné uhlovodíky - zkoušení těsností nádrží - čištění jímek, záchytných van a lapolů včetně odvozů - zneškodňování ropných kalů - revize mobilních cisteren a automobilových návěsů a přívěsů - povrchová úprava ...

Nabízíme detektivní služby, správu a inkaso pohledávek. Zajistíme ochranu osob. Poskytujeme bezpečnostní konzultace.

Realitní a dražební kancelář. Realitní činnost: -komplexní realitní služby: -nákup, prodej, pronájem, odhady, právní servis -speciální zaměření na prodej a pronájem bytů na Praze 4: (zde úspěšnost realizovaných a zadaných obchodů 95%). Dražební činnost: -realizace a provádění veřejných dražeb nemovitostí dle zákona ...

Úklidové služby se zaměřením na pravidelný úklid: - kanceláří - komerčních ploch - zdravotnických zařízení - činžovních domů - pěších komunikací - zeleně. Později jsme naše služby doplnili o dodávky hygienického materiálu a občerstvení. Služby: - prodej zboží - úklid a zásobování kanceláří - úklid obytných domů a chodníků - úklid ...

Poskytování služeb v oblasti: - vedení a rozvoj lidských zdrojů.

People Place je výjimečná personální agentura.

Reklamní činnosti Provozujeme city light sítě na Městském mobiliáři, na novinových kioscích a na golfových hřištích. Dále poskytujene velkoplošnou reklamu, rolling boardy, billboardy, megaboardy a reklamní plochy v a na dopravních prostředcích MHD.

Provádíme klasické masáže zad, šíje a celého těla, čínské tlakové masáže hlavy, krční páteře a šíje. Regenerační program, nácvik automasáže, stimulace biologicky aktivních bodů, barvoterapie.

S HrJ uspějí stejně dobře obrovské koncerny, malé firmy, ale i jednotlivci. Vaše investice do originální reklamy se může stát vrcholem obchodu! Například kalendáře (od rozměru A1 až po 6x9 cm, od tříměsíčních až po kartičkové), nebo reklamní kostičky propagující právě Vaši firmu, výrobek či oblast podnikání.

Malířské, natěračské a tapetovací práce Úklidové služby

Agentura B.C. Zprostředkování a zajištění na klíč: - pořady, prezentace, plesy, firemní oslavy, koncerty, výstavy, klubové akce, dětské pořady. V.I.P. servis. Zajištění pro klienta: - scénář, režie, dramaturgická příprava, produkce - osvětlení, ozvučení, ohňostroj (pódiový) v jakýchkoliv prostorách.

Provádíme odvoz a likvidaci odpadu, sutí a vyklízení prostor.

Společnost SANZ Group Czech, s. r. o. se zahraničním kapitálem zajišťuje komplexní služby v oblasti investic do realit, nemovitostí a podniků v celé České republice. Na těchto službách, které jsou ve svém portfoliu rozšířené o další návazné činnosti, se podílí jednotlivé divize, které jsou centralizovány pod jednou střechou v kancelářích v centru ...

Konzultační a poradenská činnost v oblasti implementace systémů řízení: -implementace systémů řízení dle norem ISO 9000, 14000, BS 7799, ISO 17025, ISO/TS 16949, VDA 6.1, QS 9000, OHSAS, HACCP, C-o-C PEFC -kurzy, školení.

Zprostředkovatelská činnost na trhu práce. Pracovní servis pouze pro studenty. Práce pro studenty a brigádníky (studenti, brigádníci).

grafické práce: loga, webové stránky, tiskové materiály, 3D modely, reklamní stojany a předměty inzerce, billboardy: zajištění reklamních ploch, tisk plakátů, výlep, údržba, organizace kampaně fotografie: reklamní, interiér, exteriér, reportáž, výstup analog i digital tiskové služby: ofset, sítotisk, digitální tisk i velkoplošný, ...

Informační centrum České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě. Prodej technické a odborné literatury: - technická literatura - česká odborná stavební literatura - české časopisy v oboru stavebnictví a příbuzných oborů - prodej publikace ČKAIT a dalších odborných publikací, literatur a časopisů.

CEDEIN - centrum designu a interiéru. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem. .

Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

Sídlo firmy, velkoobchod a šicí dílna. Dekoratérské studio bytového textilu. Vybavení hotelů. Vybavení pro hotely - vybavování hotelů, restaurací, úřadů i soukromých domů a bytů bytovým textilem.

Pracovní a personální agentura. Specializace na krátkodobé a dlouhodobé brigády pro studenty. Zajišťování: -trvalé a operativní řešení nedostatku pracovních sil* -dokonalá znalost trhu práce -rozsáhlá databáze pracovních sil* -profesionální přístup -brigády-průmysl, zemědělství, služby, administrativa, pomocné, manuální ...

Architektonické návrhy, realizace na klíč-interiéry pro: -soukromé byty, rodinné domy -firmy, kanceláře, vstupní prostory, recepce, reprezentační prostory, zasedací místnosti -banky, pojišťovny -obchody -restaurace, vinárny, salonky, herny, hotely, kuchyně, jídelny -zdravotnická zařízení.