Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Predikce, lékařský, ekonomický software. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tiskárny EPSON, OKI, HEWLETT PACKARD - minitiskárny EPSON, OKI. Prodej: - počítače dle přání zákazníka: - počítače - faxy OKI.

Optimus Consult & Invest a.s. je specializovaná, vysoce kvalifikovaná konzultační a poradenská společnost s týmem profesionálních konzultantů a odborníků, která se orientuje na maximální kvalitu a vysokou přidanou hodnotu poskytovaných služeb.

Navrhujeme a vyrábíme stojany na letáky, prodejní stojany, reklamní stojany (P.O.P. a P.O.S.), informační systémy, shop in shop prvky, vybavení interiéru, vybavení prodejen, prodejní nábytek, vestavěné skříně, světelná reklama (světelné boxy a světelné písmena) kliprámy a informační systémy. Nabízíme služby pískování, velkoplošné frézování, ...

Personální agentura OPTIMA RECRUITMENT EUROPE díky svým znalostem, kvalifikaci a profesním zdrojům spojuje vysoký standard a konkurenceschopnou cenu. Máme zastoupení v několika evropských zemích a více než 15 let zkušeností v personalistice.

Tvorba www stránek, webdesign, zpracování bannerů pro Vaši prezentaci, vytvoření loga společnosti (corporate identity) a v neposlední řadě i expresní tvorba webu.

Specialista řízení nákladů, produktivity a investic telekomunikačních řešení. Vyznáme se ve stále rafinovanějších cenových programech operátorů telekomunikačních sítí. Umíme najít možnosti, jak technicky a nákladově vylepšit telekomunikační řešení. Nová řešení navrhujeme na základě kvalifikovaných rozhodnutí našich odborníků nejen podle analýz ...

Hlavním obchodním zaměřením firmy jsou technické překlady pro oblast průmyslu.

Vydavatelství, vydavatel informačního a reklamního časopisu Aviso a Info speciál.

Prodej: -výpočetní techniky -komponentů -priferiíí -notebooků -digitální techniky -repasovaných počítačů, notebooků. Bazar her, softwaru a aplikací. Prodej softwaru: -Symantec, Adobe, aHead, Microsoft, Corel, Macromedia. Prodej herních, multimediálních a výukových novinek. Smluvní prodej - při stálých odběrech ...

Výroba firemních cedulí z mosazi, eloxu, plastu i plexiskla.Vlastní provozovna v o.d. Kotva Praha 1 : rytí a broušení skla. Pokud možno, drobné práce na počkání. Psí známky, cedulky na dveře, rytí do zlatých, stříbrných i ocelových šperků. Gravírování na Zippo, pero, likérky, vizitkáře, tabatěrky, nože, přívěsky atd.

Kosmetický salon v srdci Prahy 6. Kadeřnictví: Pedikůra a manikůra Kosmetika Masáže.

Ekologická likvidace výrobků gumárenského průmyslu.

Poskytujeme: - komplexní správu nemovitostí, výrobních areálů, nemocnic, hotelů, bytů - údržbu zeleně - zimní úklid - stavební činnost - havarijní služba - opravy - školení BOZP, PO.

Nabídka kompletních služeb spojených se získáváním, zpracováním a vyhodnocováním informací nutných pro marketingové rozhodování.

Komplexní řešení sdělovacích systémů, jak ve smyslu celé šíře dodávaných, vzájemně provázaných technologií, tak ve smyslu ucelené služby na klíč - od konzultace, projektu, vyřízení povolení, dodávky a její montáže až po servis.

Jsme odborným partnerem zákazníků využívajících řešení postavených na harmonizaci 4 klíčových oblastí. LBMS je dodavatel školení a to jak formou veřejných kurzů tak kurzů u zákazníka na jeho pracovišti nebo v jiných vhodných prostorách. Díky modulární stavbě kurzů je možné jejich přizpůsobení specifickým požadavkům jednotlivých ...

Kompletní servis a dodávky v oblasti reklamních a dárkových předmětů. Široký sortiment všech segmentů od klasických předmětů po VIP dárky. Vlastní produkci a výrobu dárků i reklamy na míru dle požadavku klienta. Odborně řešené návrhy a zpracování brandingu. Moderní technologické vybavení a vlastní produkční dílny.

Nabídka reklamních předmětů s potiskem nebo bez potisku dle přání zákazníka. Dodáváme čepice, trička, pláštěnky, propisky, psací soupravy, paměti USB, autopotřeby, peněženky, ledvinky, tašky igelitové, tašky konferenční, tašky nákupní, tašky jutové, šnůrky na krk s karabinou, těžítka, tašky bavlněné, tašky papírové, hodiny, barometry, vlhkoměry, ...

REE - ART PRODUCTION: - umělecká - taneční - produkční - zprostředkovatelská agentura působící již několik let v ČR i v zahraničí. Předmětem naší činnosti je budování akcí na klíč přesně podle přání našeho zákazníka. Naši umělci a tanečníci získávají prvenství v republikových i světových soutěžích. Působí v nejlepších tanečních ...

Oracle je druhá největší softwarová firma na světě a vedoucí dodavatel nejmodernějších globálních e-business řešení pro komerční internetové a webové aplikace.

Firma nabízí zákazníkům služby v oblasti konzultací, návrhu, vývoje, implementace a integrace informačních systémů; - návrhu - instalace a podpoře infrastruktury - řešení komunikačních systémů včetně elektronické pošty - vývoje software na zakázku.

Společnost InterSystems Corporation vyvíjí a prodává objektovou databázi Caché, software pro rychlou integraci Ensemble a platformu pro výměnu zdravotnických informací nazvanou HealthShare.

Náš pracovní tým se zabývá projekcí pozemních staveb a statikou zejména železobetonových, ale i ocelových a dřevěných konstrukcí. Pracovníci ateliéru mají praxi z práce na prestižních projektech pro renomované architekty. Služby: - stavební projekce - statika staveb - konzultace - studie zateplení - architektura - stavební dozor - ...