Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nabízíme komplexní zpracování řešení interiérů v rámci developerských i privátních projektů.

Pronájem a prodej párty stanů včetně vybavení - mobilní bary, podia, podlahy, koberec, dekorace, nábytek, ozvučení, osvětlení, doprava i montáž stanů. Půjčovna mobiliáře - stoly, židle, potahy, ubrusy, bary, barové židle, Kompletní servis - firemní akce, festivaly, svatby, zahradní slavnosti

Nabídka reklamních služeb a bannerové reklamy.

Výroba: - razítka TRODAT i dřevěná - samolepicí reklama - hlavičkové papíry - obálky - velkoplošný digitální tisk - samolepky - tiskopisy - vizitky. Služby: - kopírování - rychlokopírování - nápisy na automobily, vozy - potisk reklamních předmětů, etiket, triček - vazba dokumentů. Papírnictví, e-shop i kamenná ...

Úklidový servis. Komplexní úklidový servis. Údržba budov a objektů. Jednorázový úklid. Generální úklid. Předkolaudační úklid. Úklid pravidelný a denní: -kanceláře, sociální zařízení a společné prostory - koberce, dlažba, PVC*, atd.

Distribuce tisku, tedy zajišťování dodávek celostátních i regionálních deníků, časopisů, elektronických médií, neperiodických publikací a dalšího obdobného sortimentu na prodejní místa po celé republice.

Kompletní servis v oblasti: - reklamy - dokumentárních a propagačních filmů - polygarfické produkce. Reklama - full service. Výroba: - filmů - videozáznamů - reklam. Polygrafická výroba, tisk: - brožur - katalogů - velkoplošných plakátů.

Poskytuji profesionální fotografické služby. Reklamní fotografie, produktové fotografie, rodiné fotografie, reportážní, dokumentarní atd.

BBC - to je sportování a setkávání. Dobijte baterie kombinací fyzického pohybu, relaxačních procedur a posezením v příjemném prostředí, kde se můžete pobavit s přáteli, navázat nové kontakty, dojednat obchod, seznámit se. Služby: - solárium - fitness - aerobic - cycling - running a walking - trénink boxu - bazén, sauna, vířivka a masáže.

Evropská svatební agentura. Specialista na exkluzivní romantické svatby v zahraničí. Svatby téměř po celém světě. YachtWedding se specializuje na pořádání romantických svateb nejen na luxusních jachtách, ale také na místech, jež exkluzivitě jachet odpovídají. Exkluzivní svatební místa v historických vilách, na soukromých ostrovech, v ...

Studio Michelle Bivotti zahrnuje komplexní služby a servis od prvotního konceptu vizualizace, katalogu, webové prezentace či IT řešení. Napište nám Vaše představy, plány a požadavky. Obratem Vám zašleme nacenění s odhadovanou dobou trvání.

Stavební a inženýrská činnost, technická správa a údržba, správa nemovitostí: -inženýrská činnost -konzultace, poradenství, pomoc architekta -komlexní výstavba či rekonstrukce bytových, komerčních a obchodních prostor -projektová dokumentace -stavební povolení -zajištění subdodávek všech oborů -dodávka prací na klíč včetně ...

Specializace na vytváření a správu IT systémů a sítí. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Prodej, zabezpečení, kompletace a servis: - PC sestavy na přání zákazníka - počítačové sítě - web design. Služby: - diagnostika a audit sítě - správa sítě – IT outsourcing - projektování a realizace sítí.

Vyrábíme kompletní sortiment razítek Trodat. Expresní razítko na počkání do 15 minut. Tiskneme vizitky, pozvánky, letáky a oznámení i expresně. Barevný tisk do formátu A1, řezané samolepy, plakáty.

Tvoříme internetové aplikace. Děláme návrhy loga či grafiky pro firmy, nastavení a zabezpečení firemních sítí.

Nabízíme: - čištění kanalizace tlakovou vodou - čištění kanalizace motorovým perem - trasovaní a vyhledávání kanalizace - revize kanalizace videokamerou se záznamem na DVD a zprávou - čerpání kalovými čerpadly - čištění jímek a revizních šachet - stavební opravy kanalizace.

Psychologické a personální poradenství. Výběr zaměstnanců. Personální audit.

Skladování: - 12000 m2 temperované plochy - režim celního a provozního skladu - skladování v regálech, na volné ploše - manipulační technika VZV do 12, 5 t, po dohodě i těžší kusů - řízení skladu v systému TRIS - ON LINE propojení s klientem - přenos dat - balení zboží - konfektionování zboží - kompletace ...

Aplikace čárového kódu, SW řešení, HW vybavení: -termotransfer tiskárny -snímače čárového kódu.

Nabízíme komplexní systém pro provoz internetového obchodu (e-shopu) s pokročilými funkcemi za bezkonkurenční cenu – KupToEshop – kvalitní eshop levně, od studentů VŠ.

Pronajíme příjemné a zajímavé prostory ve školicím centru InGarden pro akce typu: - koncert - výstava - semináře - jazykové kurzy - jednání - jiné firemní i soukromé akce. Nabízíme prostorné místnosti - učebny: - s dostatkem denního světla - s technikou - s kompletním zázemím v centru Prahy. Firemní školení řidičů a dozor BZPO

Specializace: - architektonické, urbanistické a interiérové projekty - architektonické a objemové studie - dokumentace k územnímu a stavebnímu řízení a realizační dokumentace. Kompletní služby: - přípravy staveb - inženýrské činnosti - zajišťování autorského dozoru během realizace stavby.