Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Výstavy a veletrhy, realizace expozic. Zajišťujeme technickou realizaci kongresů

Měřící a regulační technika. Přední světový výrobce vysoce kvalitních hardwarových i softwarových produktů pro: - získávání dat - digitalizaci - počítačové vidění - tvorbu a zpracování multimédií.

Nabídka klasické relaxační masáže, manuálního liftingu obličeje, anticelulitidové ozónové masáže, indické antistresové hlavy... Dopřejte si hodinku odpočinku při masáži - na chvíli zapomenete na celý svět, tělo i mysl si odpočine a zregeneruje a Vy budete jako znovuzrození.

Nabízíme profesionální služby: web design, seo optimalizace, tvorba www stránek, střih videa, natáčení, fotografie. Vytvoříme Vám nový web, navrhneme webdesign, seo optimalizaci. Natočíme Vám film, nebo promovideo, profi fotografie.

Potřebujete virtuální sídlo společnosti v Praze? Sídlo společnosti je nejen nutností pro každou společnost dle zákona, ale je hlavně její vizitkou. Sídlo na prestižní adrese v Praze zvyšuje důvěryhodnost firmy a může tak podpořit její úspěch u potenciálních obchodních partnerů. Sídlo právnické osoby, tedy sídlo určené v zakladatelském dokumentu a ...

Firma poskytuje manažerské a podnikaltelské poradenství včetně poskytování kurzů na komunikační a prodejní dovednosti.

Nabídka praní a mandlování prádla pro hotely, penziony, restaurace a ubytovny. Možnost chemického čištění, praní záclon, závěsů a krejčovských oprav.

Personální agentura působící především v oblasti automobilového průmyslu.

Constat reseach nabízí široké spektrum nástrojů na efektivní marketingovou analýzu / výzkum trhu Constat realizuje: MARKETINGOVÝ VÝZKUM: Kvantitativní průzkumy Kvalitativní průzkumy Mystery Shopping Consulting, Outsorcing, Coaching Adaptace business plánu Příprava obchodní strategie Provozní a marketingová strategie (audit ...

Architektonický ateliér. Navrhování a projektování staveb, územní plánování.

Naše služby: - správa, údržba a opravy nemovitostí - úklid

Nabídka služeb modelingové a castingové agentury zastupující modelky, herce a herečky. Vyhledávání talentovaných dětí i dospělých.

Vlasové studio: - kadeřnictví - prodej solární a vlasové kosmetiky - modelace nehtů gelem.

Zprostředkujeme : prodej a pronájem nemovitostí, pozemků činžovních domů, vil, bytů, kanceláří a skladů. Zajistíme právní servis. Praha a Střední Čechy.

Naviga 4 je společnost poskytující poradenské služby v oblasti financování a řízení projektů a získávání technické podpory ze zdrojů Evropské unie. Jedná se především o čerpání finančních prostředků jak ze strukturálních fondů, tak i dalších rozvojových programů a iniciativ, např. INTERREG III, EQUAL, Finanční mechanismus EHP). Součástí našich ...

Předmětem činnosti divize A: - poskytování lokalizačních a překladatelských služeb včetně tvorby a údržby www prezentací. -www prezentace, překlady webových stránek -On-line nápovědy, elektronické/tištěné manuály, školicí a marketing.materiály, -příručky pro uživatele SW a HW, -technické překlady a školicí materiály a prezentace ...

Software602 je středoevropskou jedničkou v softwarových řešeních pro elektronizaci dokumentů a elektronizaci procesů. Zvláště silné postavení si vybudovala v oblasti elektronických dokumentů se zachováním právního účinku. Zákazníky společnosti Software602 jsou střední a větší organizace ve všech sektorech trhu. Firma je jedním z klíčových ...

Grafické nápisy, polepování aut, reklamní cedule, výstavní expozice a interiéry, výlohy obchodů.

Jsme specialisté na venkovní a interiérovou reklamu Přinášíme nová netradiční řešení a materiály Naše reklama pomáhá klientům zcela se odlišit od konkurence Nabízíme řešení šitá na míru.

Zakládání, správa a prodej offshore společností . Prodej před registrovaných ready made (shelf) offshore společností.

Nejlevnější odvoz odpadu odpadů, Praha, kontejner, kontejnery Avia, odvoz suti sutí písků písku, přistavení kontejneru kontejnerů, kontejnery na objemný odpad, v Praze, pronájem kontejnerů, vyklízecí práce.

Salon pro psy. Úprava psů: -standardní, výstavní, -sportovní, praktická na údržbu - koupání, rozčesávání, trimování, krácení drápků, čištění a vytrhávání chlupů z oušek a pod. Na úpravu je potřeba se předem objednat.Spolehlivé služby - 22 let praxe.