Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Navrhujeme a realizujeme interiéry: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - předsíně, vestavěné skříně - kancelářský nábytek - recepce - hotely.

Poradenství v oblasti marketingu a propagace.

Prodej, dodávka, montáž, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače. Služby: - tvorba www stránek a aplikací - správa sítí - webhosting.

SATdsl je dodavatelem satelitních telekomunikačních řešení v Evropě, Africe a na Blízkém Východě. Poskytuje vysokorychlostní přístup k internetu, doplňkové IP služby, WiFi hotspoty, mobilní připojení k internetu.

Prodej nových i použitých počítačů. Poskytování servisu, instalace sítí, připojení k internetu. Počítače a periferie: - montáž - servis - prodej - internet - výkup - likvidace - sestavy na klíč. Dodávky stromů, keřů, země a kůry...

SoftDeC poskytuje komplexní služby v oblasti informačních technologií, realizace softwarových projektů, nezávislé testování software a kvalifikace softwarových projektů: -vývoj software na zakázku -zpracování analýzy a tvorba projektového plánu -systémová integrace.

Úklidové služby: - pravidelné denní úklidy vč. celodenního servisu - generální úklidy - mytí oken (oboustranně, včetně rámů) - mytí výloh a prosklených - praní záclon vč. sundání a věšení - čištění látkových žaluzií - čištění koberců: - Mokrou cestou extraktory - mokrou cestou kotoučovými kartáčovými stroji + ...

Služby: - optimalizování provozu čistíren - úprava pitných vod. Rekonstrukce, intenzifikace, návrhy, analýzy:

Smyslem naší práce je zpřístupnit moderní informační technologie co nejširší veřejnosti. Cílem jsou komplexní služby, zajišťující na klíč procesy zpracování informací ve vaší organizaci. Nabízíme komplexní služby v oblastech: Software (technologie, IT) Audit, strategie, analýzy informačních a CRM systémů Mám zájem Projekce a realizace ...

Tiskárna. Tiskárny. Ofsetový tisk: - tiskneme plnobarevně ofsetem do formátu 48x65cm (A2) - na papír, PVC, samolepky, pauzovací papír.

Jazyková korektura češtiny. Opravujeme: - gramatiku - stylistiku - typografii. Zbavíme vaši práci chybných pádů, falešných větných vazeb, nesprávného slovosledu a nedovoleného dělení. Knihy a periodika Bakalářské a magisterské diplomové práce Rešerše Proofreading – Search Consulting. Nejsem Ústav pro jazyk český ani ...

Personální, organizační a ekonomické poradenství, obousměrné překlady a tlumočení, vedení odborných kursů, školení a vzdělávacích akcí.

Vznik svatebního salonu l'Amour se datuje do roku 2002 a od té doby jsme uspokojily již několik desítek párů plánujících svatbu. Svatební salón: - luxusní modelové svatební šaty pro nevěsty kolekce 2004 - závoje, peleríny, rukavičky, deštníky - šaty pro družičky - plesové šaty - košíčky a kytičky pro družičky.

Společnost Exact Software je vedoucím mezinárodním dodavatelem profesionálního software: - řízení účetních, logistických a výrobních procesů - řízení lidských zdrojů (HRM) - vztahy se zákazníky (CRM) - e-Business aplikace - systémy pro plánování podnikových zdrojů (ERP).

Zajišťování skladování zboží a správa spojená se skladováním zboží, zasilatelství, činnost celního deklaranta.

HUMUSOFT s.r.o. je česká soukromá obchodní společnost založená v roce 1991. V současnosti má 18 stálých zaměstnanců a proměnný počet externích spolupracovníků pro řešení konkrétních úkolů. Od svého vzniku dělí společnost své síly rovným dílem mezi výrobu a prodej přístrojového a programového vybavení. Mezi oblasti zájmu společnosti ...

Detektivní a bezpečnostní služby. Detektivní služby, kancelář, agentura: - opatřování informací o důkazech pro soudní nebo správní řízení, včetně zajištění znaleckých posudků z oblasti kriminalistiky a odhadů škod na věcech movitých - prověrky obchodních, životních partnerů, uchazečů o zaměstnání, zaměstnanců a managementu, nájemníků bytů a ...

BPcopy funguje na trhu od roku 2003. V naší provozovně na počkání kopírujeme a tiskneme, vyrábíme razítka, zálohujeme média, skenujeme a prodáváme kancelářské potřeby. Máme pro Vás též velmi lákavé ceny ofsetového tisku pro větší objemy zakázek.

Svatební salon. Půjčovna: - svatební šaty - společenské oděvy - obleky.

Ateliér archiSPACE - projektová činnost ve výstavbě - architektonické, designérské služby

Fotografické služby. E-shop: - fotografie/obrazy.

Velkoobchodní prodej materiálu pro výrobu světelných reklam a orientačních systémů, prodej LED diod. Výroba světelných reklam a orientačních systémů.

Návrh, realizace a správa sítí, dálková správa a uživatelská podpora, konzultační činnost. Implementace Office365. Tvorba drobných i velkých webových prezentací a informačních systémů. Automatizační systémy.

Poskytujeme: - poradenské služby v oblasti mezinárodního obchodu, zaměřené na celní problematiku, spotřební /ekologické daně a obchodně-politická opatření při dovozu a vývozu zboží.