Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Nabídka služeb realitní a dražební společnosti.

Prodej: - kancelářské a školní potřeby. Služby: - kopírování - výroba razítek a vizitek - laminování a kroužkové vazby včetně dárkového balení.

Regenerační služby poskytované zkušeným specialistou pro řešení běžných civilizačních obtíží. Rozmanité druhy masáží.

Pořádání výstav a veletrhů se specializací na kontraktační výstavy kožených výrobků, obuvi a oděvů v Olomouci a Praze.

Centrum zdraví a krásy. Služby: - kadeřnictví - solárium - nehtové studio - kosmetika.

Profesionální pokladní systémy nejen pro restaurace. Software Septim - pokladní systémy, POS, HW; kompletní řešení pro restaurace, jídelny, fastfoody, hotely a ost. Skladová a prodejní evidence, cenové kategorie pro hosty a evidence zákazníků, vyhodnocování provozu - obraty a analýzy, pokladny.

Zajištění kvalitních služeb v oblasti produkce konferenčních a incentivních projektů. Průběžný PR full service: - zpracování PR strategie firmy/značek - zpracování detailního ročního PR plánu, výběr vhodných médií - výběr konkrétních novinářů pro užší, pravidelnou spolupráci - pravidelné komunikace s vybranými novináři, spolupráce s ...

Agentura práce - držitel platné licence MPSV ČR, pracovní servis, personální agentura. Zajistíme Vám brigádníky, zaměstnance(uchazeče o zaměstnání) podle Vašich požadavků zejména v Praze a okolí. Jedná se převážně o pomocné práce typu: - práce ve skladu (archivace) - úklidové práce (výstaviště, kina, administrativní budovy) - ...

Nabídka komplexní fyzioterapie Jednotlivé výkony: - rehabilitační masáže - mobilizace páteře - mobilizace pohybového aparátu - rehabilitační reflexní masáže - masáže relaxační - léčba ultrazvukem - lymfodrenáž při lymfoedémech.

Realitní společnost České spořitelny působí na území celé České republiky a nabízí klientům komplexní řešení jejich potřeb souvisejících s pořízením, prodejem nebo nájmem nemovitosti. Zajistí prodej jak developerského projektu, tak i stávajícího objektu, najde byt či dům podle přání a potřeb zákazníka.

- zprostředkování obchodu a služeb - pořádání odborných kurzů, školení, a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnost - reklamní činnost a marketing - agenturní činnost v oblasti kultury a umění - pořádání výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí - pořádání kulturních produkcí, zábav a provzování - organizování ...

Reklamní agentura: - Strategické poradenství při tvorbě a realizaci komunikačních projektů - Poradenství a zajišťování vztahů s médii, pořádání tiskových konferencí a tvorba tiskových materiálů - Strategické konzultace při předcházení nebo výskytu komunikační krize - Pořádání produktových launchů - Pořádání prezentací, přehlídek a ...

P. DUSSMANN spol. s r. o. je servisní společností a poskytovatelem služeb Pedus service v oblastech: Úklidové služby: - denní - týdenní - měsíční. Stravování: - závodní stravování pro zaměstnance - stravování pro TOP management - restaurační provoz - kantýnský prodej - doplňkový prodej - další činnosti.

Základem všech thajských masáží je meditace. Masérka se soustředí po dobu jedné minuty a obrací se ve své mysli k zakladateli tohoto umění s prosbou o osvobození klienta od všech bolestí a nemocí. Proč a kdy využít thajské masáže? - odstranění stresu, pracovní i osobní zátěže - úleva od bolestí zad a svalstva - odbourání dopadu fyzické ...

Solárium, kadeřnictví, masáže. Floating: - tato velmi neobvyklá metoda relaxace nabízí velmi rychlé uvolnění těla i ducha, dosáhneme ho asi hodinovým pobytem ve floating tanku naplněném teplou, hustou a slanou kapalinou, která nadnáší tělo a imituje tak do značné míry stav beztíže.

Specializujeme se na netradiční dárky a zážitky. Originální dárky pro muže i ženy z oblasti: - sportu - relaxace - adrenalinu. V naší nabídce najdete thajské masáže, intenzivní kurzy, tandemový seskok a mnoho dalšího.

Poskytovatel služeb, které umožňují týmovou spolupráci na dálku. Působí jako integrátor Teleprezenčních řešení, Video konferencí a E-learningu. Protože tyto služby mají význam právě na dálku, působí na celém území východní Evropy.

Úklid: - domy, chodníky, kanceláře, haly, obchody, kuchyně, provozní místnosti včetně praní záclon a závěsů. Mytí: - okna, skleněné přepážky, výlohy, podlahy včetně nanášení metalických vosků, fasádová okna horolezeckou metodou, parkety a dřevěné podlahy včetně napouštění a pastování. Čištění: - koberce, obklady, feálové podhledy, ...