Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Komplexní úklidové služby. Úklid: -běžný denní -mimořádný uvnitř objektů -venkovních ploch -podzemních garáží -administrativních budov -potravinářské provozy -polygrafické provozy. Mytí: -fasád -oken. Třídění, odvoz a likvidaci odpadů. Dodávky hygienických potřeb. V případě potřeby jsme připraveni poskytovat své služby ...

Poskytování služeb spojených tvorbou specializovaného softwarového designu.

Stavba a údržba silnic, chodníků, pokládka dlažby atd. Služeby: - frézování vozovek - sanace a opravy výtluků - pokládka a opravy krytů litým asfaltem - pokládka a opravy konstrukcí živičnou směsí - rekonstrukce vozovek, chodníků a ploch - novostavby vozovek, chodníků a ploch - dlaždičské práce, zámkové dlažby - zemní práce ...

realitní kancelář prodej, pronájem nemovitostí související finanční služby (hypotéky apod)

Nabídka kompletních služeb v oblasti internetu - grafika, e-shop, interinternetové stránky, www stránky, webové stránky, www prezentace, eshop, netový obchod, administrace, redakční systém, marketing, reklama, webdesign, webhosting, domény.

Personální, manažerské a podnikatelské poradenství

Největší výrobce a prodejce sportovních pohárů a cen v ČR.

Efektivní výuka jazyků flexibilně se přizpůsobující aktuálním potřebám a požadavkům studenta. Intenzivní víkendová a individuální forma výuky, firemní výuka a překlady.

SEO optimalizace - nejjistejsi cesta ke zvyseni navstevnosti Vaseho webu. Dulezity pro optimalizaci je linkbuilding - kontrola zpetnych odkazu, budovani zpetnych odkazu, vymena odkazu, . Take ppc reklama dokaze posunout Vas web na predni pozice ve vyhledavacich.

DATONA je moderní a osvědčený český pokladní a infomační systém pro obchody, služby a restaurace se kterým prodáte a uhlídáte cokoli. Informační a pokladní systémy DATONA můžete mít jako službu umístěnou v Cloudu DATONA. Jako službu nabízíme také kompletní pokladní systémy včetně platebních terminálů.

Manželská a psychologická poradna Praha. Psycholog Rataj v Praze. Profesionální služby psychologického poradenství, individuální či párové psychoterapie. Semináře o partnerských vztazích. Jak zvládnout rozchod, manželskou krizi, nevěru, hádky či ztrátu partnera. Léčba nespavosti, deprese, úzkostných a fobických stavů, závislostí a ...

Vývoj a prodej programu Softmodel Case pro návrhy struktury databází a návrhy informačních systémů.

Rozesílky adresné i neadresné, dopisy a časopisy. Přehledy skladů, procesů a monitorování služeb dostupné přes internet. Výroba CD, DVD a CD vizitek.

Firma SOFIS poskytuje služby a realizuje projekty a dodávky v následujících oblastech: - informační technologie - systémová integrace - výrobní a technologické informační systémy - integrace systémů průmyslového řízení do podnikových informačních struktur - dodávky informačních technologií. - podniková energetika - systémy pro ...

Nabízíme poskytnutí sídla v Praze. Výhodné sídlo pro firmy včetně dalších služeb virtuální kanceláře. Prodáváme ready-made společnosti k okamžitému podnikání či zajistíme založení společnosti na klíč.

TC I-I poskytuje inženýrské konstrukční a technologické služby v letectví, kolejových vozidlech, energetice a obecném strojírenství; nosné konstrukce, interiéry, vývoj systémů (elektroinstalace, hydraulika), výrobní přípravky, zajištění a podporu výroby i vlastní výrobní realizaci.

On-line prodej počítačového softwaru – pokladní systém Menu55 je nový převratný pokladní systém usnadňující provoz pro restaurace, bary a kavárny bez nutnosti další pokladny, tiskárny, terminálu nebo routeru. Menu55 Vám dovolí zapomenout na zastaralé pokladní systémy. Pokud máte jakýkoliv počítač s internetovým prohlížečem a připojení k ...

LCG přichází s novou vizí poskytování poradenských služeb. Garantujeme vám dosažení stanovených cílů a udržitelnost dalšího rozvoje podnikání.

Personální a kariérové poradenství Vyhledávání, výběr a hodnocení Personální e-inzerce Vyhledávání a výběr středního a vrcholového managementu, specialistů, ekonomických, obchodních, technických a administrativních pozic. Metody vyhledávání: - cílená inzerce v kombinaci s vyhledáváním uchazečů z vlastních zdrojů, ...

Společnost Gravity s.r.o. byla založena v roce 2002 a od samého počátku své existence je zaměřena na poskytování komplexních služeb souvisejících zejména s provozem, správou a nakládáním s movitým a nemovitým majetkem.

Full-servisová reklamní agentura: - reklama a marketing - internetové stránky ( Webdesign, Tvorba internetových stránek, Redakční a rezervační systém na míru, Interaktivní stránky, Microsites, SEO, Reklama na internetu) - grafické studio DTP a jiné grafické práce. Vytváříme grafické návrhy drobných tiskovin, vizitek, letáků, obalů, ...