Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Dodávání komplexních internetových služeb, poskytování registrace domén, webhostingu, dedikovaných serverů, webových prezentací na míru.

Prodej, servis a bazar kopírek, skenerů, plotrů a tiskáren. Poskytování kopírovacích služeb. Velkoformátový tisk černobíle i barevně.

Tvorba: - reklamní potisk - reklamní předměty. Výroba: - blahopřání - obálky - kalendáře. Prodej přírodních grafických papírů - prodej je zaměřen především na reklamní agentury, grafická studia, polygrafické služby, malé tiskárny. Prodej i v arších. Reklamní a dárkové předměty včetně potisku, značkové i obyčejné, kvalitní tisk ...

Úklidová firma: Pravidelné týdenní úklidy: -byty, domácnosti. Poskytované služby: -luxování -utírání prachu -úklid WC**, koupelny -praní a věšení prádla, žehlení -mytí nádobí -mytí oken (okna), praní záclon -tepování koberců a čalounění. Jednorázové úklidy: -po malování a řemeslnících -předvánoční úklid -generální ...

Vydavatelství sportovního tisku. Magazíny: - Velo - Cykloturistika.

Úklidové práce. Služby: - mytí výloh, markýz, mříží atd - mytí oken - včetně rámů, žaluzií - čištění koberců, sed. souprav, křesel, židlí - čištění + mytí horkou párou - odstranění grafiti - jen z omyvatelných ploch.

Poskytování poradenství pro potravinářský průmysl a příbuzné obory.

Patříme mezi přední světové společnosti, působí v 35 zemích, specializuje se na pronájem: - kancelářských - obchodních - skladových prostor v České i Slovenské republice. Poskytujeme kompletní služby nájemcům, developerům i investorům. Služby: - zprostředkování pronájmu - poradenství - korporátní financování - korporátní ...

Konzultační a inženýrská firma. Služby: Projektové řízení: - hodnotová analýza - posouzení věcného rozsahu staveb - kontrola rozpočtových nákladů - řízení časových plánů - řízení jakosti - podpora stavebních dozorů - řízení smluv - řízení změn - řízení rizik - řízení zdrojů - řízení průběhu projektu - finanční řízení ...

Softwarová společnost poskytující řešení v oblasti Internetu a intranetu. - vývoj krabicových produktů - zakázkový vývoj aplikací - hromadné rozesílání marketingových sdělení e-mailem Poradenství: - E-business - elektronické obchodování (prodejní systémy ....) - E-management - vnitřní komunikace, tok informací, kontrola jednotlivých ...

Malování, lakování: - bytů, kanceláří, škol. Úklid. Malování: - schodišť - vestibulů.

Globální společnost poskytující služby v oblasti: - PR - řízení komunikace.

Web Revolution nabízí kvalitní řešení webových stránek a online aplikací. Tvoříme sofistikované systémy, jejichž základem jsou vzájemně propojené a kooperující moduly. Počet a verze modulů pak tvoří aplikace s rozdílným výkonem a pořizovací cenou.

Kosmetický a kadeřnický salon.

Poradenství v oblasti řízení, organizace a rozvoje lidských zdrojů.

Poradenská společnost, která zajišťuje komplexní služby v oblasti mezd, pesonalistiky a vzdělávání: - individuální a skupinová psychologická šetření a vyšetření - výběrová řízení - poradenské a konzultační služby.

Služby: - posilovna - sauna - whirlpool - masáže - solária - ergometry.

Portál hromadného nakupování. Denně nabízí až 90% slevy z oblastí wellness, cestování, restaurace, produktů.

Nabízíme bezpečnostní a detektivní služby.

Grafický designér. Profesionální grafický design jako funkční a kvalitní design jako účinný nástroj pro získání konkurenční výhody. Dlouholetá praxe v oboru a kvalitní reference.

Jsme specializovanou společností, nabízející efektivní komunikování Vaší značky na kvalitně umístěných nosičích OOH. Především: - superpostery - megaboardy - billboardy - bigboardy - CLV - mosty - fasády nemovitostí po celém území České Republiky.

Výroba reklamních předmětů, reklamy z folií, tisk letáků a velkoformátový tisk.

Poskytujeme full servis v oblasti podpory prodeje: merchandising, doplňování zboží, ochutnávky, monitoring, spotřebitelské soutěže, sampling, průzkum trhu. Služby poskytujeme po celé České i Slovenské republice.

Služby: - kompletní servis v oblasti kuponů na slevu od tisku po statistiku.

Služby: - pronájem nemovitostí a nabídka služeb spojených s pronájmem.