Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Prodej výpočetní techniky. Správa a projektování počítačových sítí.

Veřejný celní sklad. Příjem, vykládka a uskladnění zboží: - strojní nebo ruční vykládka zboží - třídění zboží podle potřeb ukladatele - uskladnení zboží podle pokynu ukladatele. Manipulace se zbožím: - mechanizovaná i ruční manipulace se zbožím uvnitř skladu - v případě požadavku možnost přeskladnění zboží do jiného ...

Eshop Pyroterra nabízí kvalitní vybavení pro točení a žonglování, pro fire i light show. Najdete u nás Kevlar, tyče, poi, flowtoys, tréninkové, ohnivé i světelné vybavení a lampový olej. Eshop Pyroterra je kvalitní eshop pro žonglování a točení.

Personálně-poradenská společnost spolupracující se zahraničními firmami, pro které vyhledává pracovníky se znalostí cizích jazyků na pozice středního, vyššího a top managementu. Služby: - zprostředkování zaměstnání - poradenství při výběru zaměstnanců - provádění výběrových řízení - management audit - poradenství v rámci mzdového ...

Realitní kancelář, realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: - byty, rodinné domy - nebytové prostory, kanceláře - pozemky, chaty, chalupy - rekreační a průmyslové objekty. Příprava a řízeni stavebních projektů. Prodej a investice v oblasti nemovitostí.

MOBITEL CONSULTING Services poskytuje následující služby: - analýza trhů prodeje mobilních telefonů nebo operátorských služeb ve Východní Evropě - hledání partnerů pro zavedení Vašich telekomunikačních produktů a služeb - zajištění vašich obchodních cest při jednání s potenciálními zákazníky - lobování Vašich zájmů na místních trzích - ...

Ateliérové fotografie přímo u vás doma, kanceláři či jiné lokaci. K dispozici je vám plně vybavené fotografické studio. Ateliér, který přijede za Vámi! Mobilní fotoateliér je novinka v poskytovaných službách v České republice. Jak Mobilní fotoateliér funguje? Je to jednoduché! Vy zavoláte a my přijedeme s vybaveným ateliérem až k ...

- Vysokozatezove online aplikace - Webhostingová řešení

Reklamní grafické studio: - komplexní grafické služby - zajištění výroby reklamních a propagačních materiálů

Poskytování software pro podnikání: - vývoj a řízení životního cyklu aplikací, datový management a business inteligenci, řízení IT infrastruktury včetně bezpečnosti a zálohování dat, procesní řízení za užití prediktivní analýzy a portálu.

Zpracování seminárních, bakalářských, diplomových prací a dalších odborných textů. Desítky profesionálních zpracovatelů, osobní a individuální přístup, záruka originality, množstevní slevy, literatura, úvodní strana, obsah a přílohy zdarma.

Poskytované služby: - manažerské vzdělávání. - poradenství při přijímání pracovníků.

- Výklad tarotových karet - Bowen - myofasciální technika (alternativa k masáži) - Osobní poradenství - analýza charakterových vlastností.

Zajišťujeme pravidelný úklid a údržbu objektů, pozemků či souvisejících částí objektů dle dohody s vlastníky.

Poradenství, dodávky a servisní zajištění provozu produkčních informačních systémů ve smyslu systémového inženýrství

Pronájem a dlouhodobý pronájem nebytových prostor v arálu Lužec nad Vltavou, který je vhodný především pro skladování či výrobu.

Provádíme stavební, úklidové, balící a pomocné práce. Nabízíme zprostředkování práce cizinců

Jsme česká společnost, jejíž specializace je kompletní technický servis v oblasti outdoorové reklamy a dále pronájem exkluzivních reklamních ploch na hlavních tazích v Praze. Svým zákazníkům nabízíme pronájem reklamních ploch, výrobu a výstavbu reklamních panelů a zařízení různých velikostí, jejich polep papírovými či samolepícími motivy včetně ...

Naše služby: - správa družstevních domů, nemovitostí, obytných a nájemních domů - vedení účetnictví.

Nabízíme Vám, vaší společnosti tyto služby v oblasti relaxace, regenerace a kosmetiky. Zbavte se napětí, bolesti svalů nebo jen přijďte relaxovat.

Služby architekta v oblasti zpracování architektonických studií a stavebních projektů rodinných domů, bytových staveb, administrativních a občanských staveb. Zpracování architektonických 3D vizualizací interieru a exterieru.