Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Společnost nabízí svým zákazníkům servis v oblasti personálních a vzdělávacích služeb, založený na vlastních praktických zkušenostech a znalostech.

Dovolujeme si Vám nabídnout servis nemovitostí v Praze v rozsahu od drobných oprav až po kompletní opravu všech nemovitostí.Dlouhodobá praxe, široká nabídka služeb a prevence škody na majetku. Technická správa a servis budov, hodinový manžel, údržba zahrad a parků.

Privátní psychoterapeutka nabízí - individuální, párová i manželská terapie, terapie úzkostí a deprese, mezilidské vztahy - řešení a jiné. Hypnoterapie, internetová poradna, telefonické konzultace a on-line konzultace přes Skype a ICQ.

Provádění konstrukčních prací v oblasti 3D modelování. Generování NC kódu. Převody a zpracování dat. Kinematika a návrh schémat.

Fotograf pro portrétní a reportážní fotografii a fotografii architektury. Nafocení formálních i neformálních portrétů, reportáží z koncertů, festivalů, konferencí, akcí. Focení budov, interiérů, zahrad či parků.

Nabídka jazykového vzdělávání pro firmy, soukromé osoby i děti. Zajištění překladů a tlumočení. Pořádání odborných, IT či soft skills kurzů.

Distribuce družicových dat a geoinformačních programů. Digitální zpracování družicových a leteckých snímků. Tvorba geoinformačních systémů.

Reklamní činnosti Fotografické činnosti Překladatelské a tlumočnické činnosti

Dodáváme autentické historické stany všech období pro šermíře, mongolské jurty, cateringové stany ŠAPITO a CASTELLO, indiánská týpí pro oddíly, stylové historické stánky. Z kvalitních stanovek z bavlny, lnu i konopí.

Poskytujeme sídlo firmy. Dále nabízíme prodej ready made společností jak českých tak zahraničních. V repertoáru máme i telefonní ústřednu s operátorem, poštovní služby a zasedací místnost.

Čištění: -fasády, portály, markýzy, prodejní stánky, přístřešky MHD* -čerpací stanice -průmyslové čištění (podlahy dílen, hangárů) -podlahy, schodiště, aplikace tvrdých vosků -odstraňování úkapů ropných produktů na parkovištích, čištění zámkové dlažby -čištění uličních vpustí -kompletní čištění plášťů budov -čištění ...

Personální agentura - vyhledávání kvalitních pracovníků na manažerské pozice. Pracovní agentura - poskytování flexibilních(agenturních) zaměstnanců na kvalifikovaní dělnické pozice.

Komplexní nabídka služeb ve správě rezidenčních nemovitostí.

Prodej písků, štěrku a drtí, kačírků, mulč.kůry, zahradní zeminy. Provozování kontejnerové dopravy. Nákladní autodoprava. Likvidace odpadů. Uložení stav.sutě, výkop. zemin, velkoobjemový odpad. Sběrný dvůr.

Firma se zaměřením na návrhy a realizace celopodnikových paměťových systémů a sítí.

Tvorba uživatelských aplikací v Excelu na míru a poskytování služby Excel24; Komplexní ekonomické služby (vedení daňové evidence, účetnictví, mzdy, poradenství atd.); Vypracování kompletních akreditačních žádostí u MŠMT k pořádání rekvalifikačních kurzů

Labartt Hospitality je poradenskou společností v oblasti hotelového průmyslu a cestovního ruchu, která nabízí své služby prostřednictvím svých kanceláří v Praze, Bratislavě a Bukurešti.

Velkoplošný tisk a řezaná grafika V rámci velkoplošného tisku a řezané grafiky se zaměřujeme především na: - reklamní polep dopravních prostředků - celoplošný polep vozidel - velkoplošnou reklamu - reklamní poutače - podlahovou grafiku - orientační systémy - světelnou reklamu.

Opravy a úpravy oděvů z textilu a kůže, čistírna oděvů. Šití pro firmy.

Poskytování poradenství v oblasti obchodního procesního řízení a strategického řízení firem.

Dostavba vily na klíč u Mníšku pod Brdy. Jedná se o zastavenou plochu 600 m2.

Pracovní agentura: - zajišťování - trvalé a operativní řešení nedostatku pracovních sil - dokonalá znalost trhu práce - k dispozici síť poboček po celé ČR a SR - rozsáhlá databáze pracovních sil - profesionální přístup - brigády-průmysl, zemědělství, služby ...

Provozujeme Instore Radio (In-store Radio, Radio hrající speciální program). Disponujeme sítí rádií v obchodních domech, restauracích a na dalších obchodních a veřejných prostorách. V současné době vysíláme na více než 300 místech po celé české republice. Disponujeme vlastním plně profesionálním nahrávacím studiem a rychlým technickým servisem. ...