Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Poskytování obchodně - logistických služeb v oblasti dodávek nevýrobního spotřebního sortimentu: - konzultace a poradenství - systémový servis - poradenství. Konzultace a poradenství: - uživatelům již při samotném rozhodování o budoucím informačním systému pomáháme navrhnout optimální konfiguraci a nejvhodnější sladění jednotlivých ...

Softwarový dům, dodavatel informačních technologií a systémový integrátor: -vývoj rozsáhlých informačních systémů na zakázku -návrh, dodávka a instalace počítačových systémů IBM - pSeries -řízení a realizace projektů systémové integrace -návrh architektury a realizace počítačových sítí -konzultační služby, technická ...

Praní a chemické čištění výrobků: - textilní - kožené - kožešinové.

Realitní kancelář a poradenství. Prodej a pronájem nemovitostí.

ČINNOST: - specializovaný maloobchod se smíšeným zbožím - zprostředkování obchodu a služeb - reklamní činnost a marketing - činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců - organizování sportovních soutěží.

Agentura Život spol. s r.o. poskytuje veškeré služby související se zajišťováním aktivní i pasivní formy ostrahy: - komplexní služby v oblasti ochrany majetku a osob - ostraha administrativních budov, průmyslových a obchodních center - zajištění protipožární prevence - pořádková služba při kulturních a společenských akcích - osobní ...

Fotograf Studio nabízí průmyslové, reklamní a digitální fotografie. Od digitálu po velký formát na diapozitiv. Zpracujeme fotoreportáže, portréty, výrobky, reklama, hotely, restaurace, architektura, výšková a letecká fotografie, barevně i černobíle.

Výroba, prodej a montáž nábytku. Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: -pracovní nábytkové vybavení interiérů na klíč po celých Čechách. Vybavení: -společenské, veřejné i soukromé prostory -hotely, restaurace, jídelny -banky -státní úřady a instituce -obchodní prodejny -kanceláře a pracovní místnosti.

Nabízíme praní oděvů, chemické čištění oděvů, kůží, kožešin, žehlení, opravy oděvů. Provoz 7 dní v týdnu, po domluvě rozvoz zajištěn denně po Praze a okolí. Individuální přístup a ceny pro firmy. Expresní čištění oděvů hotelovým hostům a personálu.

DTP studio: - profesionální fotoateliér - vybavení pro exteriérové i interiérové fotografování, digitální fotografie, diapozitivy, fotografie - grafické návrhy a DTP práce - kreativita, zpracování reklamních kampaní, CI manuály, časopisy, pozvánky, plakáty, prezentační materiály (brožury, šanony, letáky, merkantilní tiskoviny) - skenování ...

Realitní kancelář. Nabídka: - realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Dodáme kvalitní: - www prezentace - e-commerce aplikace - internetový obchod na míru. Moderní čistý web design, redakční a publikační systém pro správu obsahu www stránky (CMS). Optimalizace obsahu pro návštěvníky web stránky a webové vyhledávače SEO (Search Engines Optimalization). Komplexní poradenství a související služby: - ...

Profesionální tvorba PPC kampaní, reklama na Facebooku, reklama na Youtube, bannerová reklama. ...získejte nové zakázky ještě dnes.

Vydávání časopisu o umění a zdravém životním stylu SANQUIS.

Prodej kancelářských potřeb, ergonomických produktů, kancelářské techniky. Nabízíme nápojový servis. Kompletní sortiment reklamních a propagačních předmětů, reklamní předměty 3M, reklamní a propagační tisky, prodej a pronájem projekční techniky.

Služby: - webové stránky - internetové stránky a www prezentace - internetový obchod neboli Eshop - webdesign a SEO optimalizace - vývoj software na zakázku - práce na IT a ICT projektech klientů - vedení ICT projektů.

Specialista na reliéfní ražbu a novoročenky s vysokou kvalitou zpracování. Vyrábíme novoročenky, vizitky, dopisní papíry, desky s chlopněmi, titulní strany k výročím zprávám, časopisům, pozvánky.

Marketingové služby. Cestovní služby: - reklamní dovolená - tématické výlety.