Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Manažerské poradenství, personální agentura.

Naše společnost se zaměřuje na implementaci a podporu Microsoft Dynamics AX(známé jake MBS Axapta) a MS Dynamics XAL (znám jako MBS XAL a Concorde.XAL). Dále nabízíme zakázková řešení, síťové služby a web aplikace.

Komplexní služby v oblasti výpočetní techniky.

Služby: - pronájem a prodej nemovitostí - zakládání obchodních společností - zajišťování povolení k pobytu - vedení účetnictví - správa nemovitostí - právní služby - zprostředkování hypoték.

BSC Praha, spol. s r.o. je dynamicky se rozvíjející softwarovou společností, která na trhu informačních technologií působí již od roku 1990. Zaměřuje se na široké spektrum činností v oblastech řešení pro finanční instituce a podnikovou sféru.

Pronájem budov: - kancelářských - obchodních - průmyslových. Správa nemovitostí.

Projekčně-architektonický atelier se zabývá tradičním navrhováním staveb a vlastním stavebním systémem Cubespace Modular Building System.

Nabízíme: - vše na svatební výzdobu: - látky a běhouny - stuhy monofilové - stuhy tylové - stuhy saténové - stuhy taftové - stuhy umělé - vývazky - figurky - polštářky pod prstýnky - dekorační kamínky, perličky, peříčka - okvětní plátky růží - svíčky a svícny .

ORION - Realitní kancelář se specializuje na: - pronájem bytů a rodinných domů - pomoc při stěhování - komerční pronájem - prodej bytů - prodej nemovitostí - správa nemovitostí.

Provoz nákladní automobilové dopravy a poskytování celních služeb.

Velkoobchod, maloobchod, prodej výpočetní a kancelářská technika: - počítačové sítě - software - kancelářské potřeby - telefony, faxy, kopírky - komponenty - počítače - monitory LCD - tiskárny - scanery - DVD mechaniky - HDD - digitální kamery - foťáky - hry na CD - zábava na PC.

Nabídka skladových prostor. Výroba etiket a potisku čárovými kódy.

Poskytování poradenství v oblasti vrcholového vedení podniků a organizací a lidských zdrojů.

Provádění kadeřnických a kosmetických prací.

Výroba, prodej a servis výpočetní techniky a příslušenství. Instalace a údržba počítačových sítí.

Nabídka služeb v oblasti reklamy a grafiky.

Zabýváme se konzultační činností při získávání dotačních prostředků z operačních programů EU a státního rozpočtu, zpracování plánů financování pro tyto projekty, organizační zajištění výběrových řízení a řízení projektů v realizační fázi. Specializujeme se na projekty v oblasti podpory školství a vědy a výzkumu, rozvoje lidských zdrojů, ...

Tvorba webových stránek, prodej e-shopů a e-katalogů. Tvorba grafiky - tiskovin a logotypů. Správa sítí - outsourcing IT. Mezi hlavní výhody spolupráce s námi patří zejména: - tvorba špičkového designu od prestižní designérské značky - každé zakázce se osobně a naplno věnujeme - předáním zakázky naše práce nekončí, jsme Vám i ...

Profesionální zajištění jakékoliv společenské akce či události: - firemní akce - kongresy a konference - inaugurace - vánoční a jiné tématické večírky - promoakce - prezentace - tiskové konference - semináře - svatby - plesy - módní přehlídky - dětské oslavy - catering - hostesky - medializace akcí. Co všechno je ...

Výroba světelných reklam na zakázku, výroba reklamních předmětů z plastu, gravírování, sítotisk.

Zavádění a správa informačních systémů se základní specializací na oblast pojišťovnictví.