Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
kompletní úklidové služby a průmyslové čištění objektů obchodní činnost v oblasti zemědělské výroby

Poskytujeme služby v oblasti odměňování, nastavení benefitů či bonusů, mapování prac.funkcí, talent management, hodnocení schopností - assessment, vytváření organizačních struktur. Pomůžeme Vám v řízení maticových organizací i při řešení fůzí a akvizic.

Poskytování pradenství v oblastech: - optimalizace nákladů - financování - leasingu - porovnávání - cyklusu obměny - kontroly nákladů - monitoringu - výběru vozů.

Realitní kancelář. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Personální poradenství: -zajišťování: -trvalé a operativní řešení nedostatku pracovních sil -dokonalá znalost trhu práce -rozsáhlá databáze pracovních sil -profesionální přístup -brigády-průmysl, zemědělství, služby -chmelové brigády.

Nabízíme strategické poradenství v oblasti řízení firem, obchodu, marketingu a procesů.

Výroba: - samolepící reklama - potisk textilu (trička, mikiny, polokošile, dresy) - plnobarevný tisk na zařízení GERBER EDGE - polepy aut, výloh a billboardů - vývěsní štítky - orientační cedule - vektorová grafika - a jiné reklamní poutače. Na přání zhotovíme grafický návrh ve fotokvalitě.

Technologické projekty pracovišť, dílen, závodů. Realizace nových technologií. Modernizace strojírenských výrob. Dodávky: - strojů - atypických zařízení - manipulačních a skladovacích prostředků.

Architekt, architekti, architektonický atelier. Projektové a inženýrské služby.

Realitní kancelář: - průmyslové objekty - obchodní centra - administrativní budovy.

Výkup sběrového papíru a druhotných surovin, jeho třídění a následné předání konečnému zpracovateli, odběrateli jsou jak české papírny, tak i papírny zahraniční. Sběrné suroviny, výkup a prodej: - papír - noviny, časopisy, lepenka - železo - barevné kovy - měď, mosaz.

Služby: - zprostředkování obchodu a služeb - realitní činnost

MediaNet Interactive je lokální komunikační agentura, která se specializuje na on-line trh.

Služby: - digitální velkoformátový tisk - megaboardy - bigboardy - billboardy - backlite - citylight - POS materiály - plachty - polepy dopravních prostředků - podlahová grafika - okenní grafika - světelná reklamy - řezaná grafika plotter.

Společnost Lighthouse Vltava Waterfront Towers s.r.o. patří do skupiny společností Lighthouse Group, je vlastníkem administrativního komplexu Lighthouse Vltava Waterfront Towers. Další společnosti ze skupiny Lighthouse Group se specializují na rozvinutí pražských přístavů v městských částech Praha 7 a Praha 5, veškeré plochy přístavů Holešovice, ...

Nabízíme širokou škálu marketingových služeb a konzultací, které jsou založeny na mnohaleté zkušenosti především v oblasti mezinárodního automobilového marketingu.

Pořádání osvětových besed pro školy a zájmové organizace. Výroba filmů s leteckou tématikou a videopořady na zakázku. Nabídka P.R. služeb.

SPN - pedagogické nakladatelství, akciová společnost,

Distribuce softwaru Saga Řada 500 pro: - účetnictví - řízení skladového hospodářství, nákup, prodej, fakturace.

Činnost společnosti postupně profilovala ve dvou směrech. Základní specializací je zajišťování všech služeb spojených se správou a provozem velkých moderních budov (komplexní technický provoz včetně provozu speciálních technologií, dále pak ostraha, vnitřní i venkovní úklid, péče o zeleň a administrativně technické, resp. správní služby). Druhou ...

Skladovací a distribuční logistika: -logistické služby -skladování a distribuce zboží po celém území ČR a SR z několika skladů a propojených center -přeprava zboží po celé Evropě -vyclení i služby spojené s logistikou -balení a kompletace zboží dle požadavku zákazníka.

Nabídka rodinných domů v blízkosti Prahy. Společnost při svých podnikatelských aktivitách kombinuje realitní činnost s aktivitami vlastních stavebních kapacit.