Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Distribuce: - vývojové nástroje pro CT - Internetová telefonie.

Nabídka poradenství firmám při vstupu na český trh.

Poskytování služeb v oblasti grafického designu.

PRACOVNÍ AGENTURA: -zajišťování zaměstnanců pro firmy na krátkodobou i dlouhodobou výpomoc. ÚKLIDOVÁ SLUŽBA, ÚKLIDY DOMÁCNOSTÍ, SPRÁVA A ÚDRŽBA NEMOVITOSTÍ A BYTŮ: -úklidové a čistící práce pro firmy a instituce -údržba bytů a domů -správa a údržba nemovitostí -ostraha objektů - služba vrátných a recepčních. .

ADWISE je profesionální poradenská společnost, která pomáhá klientům zlepšovat řízení firmy za účelem zvýšení výkonnosti (finanční, obchodní, provozní), efektivnosti (optimalizací nákladů) a kvality (přidané hodnoty).

Ostraha majetku, bezpečnostní agentura.

Hueber Verlag je jedním z nejvýznamnějších nakladatelství, které vydávají učebnice a doplňkové materiály pro výuku cizích jazyků.

Vydávání módního časopisu Statuss. Vydavatelská a nakladatelská činnost.

Projekční a statická kancelář se zaměřením na statiku staveb, dopravní stavby a pozemní konstrukce s působností nejen v Praze, ale i v celé České republice.

Nabídka komplexních direct marketingových služeb zejména pro farmaceutické společnosti a služeb z oblasti reklamy.

Realitní kancelář. -prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí -odkup nemovitostí -RE/MAX Hypotéka (financování Vaší nemovitosti) RE/MAX, nejúspěšnější síť realitních kanceláří na světě, byla založena současným prezidentem RE/MAX International Davem Linigerem v roce 1973 v Denveru (Colorado, USA). V té době si většina realitních makléřů ...

Nabízíme široký sortiment z oblasti erotických pomůcek.

Poradenství, projekty, studie. Architektonická a inženýrská kancelář.

Wunderman nabízí následující produkty, které slouží zejména pro realizaci a vyhodnocení reklamních kampaní, u kterých zadavatel požaduje pozitivní návratnost investic. Analýzy dat: - vyhodnocení kampaní - výpočet hodnoty zákazníka - zákaznické segmentace - In-market modely - definice potenciálu k nákupu. Výzkum: - ...

Kartografické vydavatelství, tiskárna, grafické studio. Kartografie: - zajištění podkladů - zpracování map v terénu - digitalizace (počítačové zpracování) - tvorba mapového klíče (měřítko, barvy, značky.) - tisk hotové mapy - adjustace do požadovaného tvaru - povrchová úpravá (např. laminace) - instalace exteriérových map ...

Ateliér výtvarného designu: - nakladatelství - grafické studio - DTP. DTP studio: - skenování - litografické práce - sazečské práce - osvit + nátisk.

Informační technologie: - tvorba softwaru na zakázku - software pro podporu právního vymáhání pohledávek - vážní systémy - software pro bytové hospodářství.

Předmětem podnikání jsou v souladu s obchodním rejstříkem tyto činnosti: - projektová činnost v investiční výstavbě - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - realitní kancelář - provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování - organizační zajištění správy bytového a nebytového majetku

Reklamní agentura, full service, tvorba výročních zpráv

On-line - Počítače, komponenty, periférie, multimédia, komunikace.

Semináře, školení. Technicko-organizační zajištění: - konference - kongresy - semináře - schůze - výstavy - kulturní akce - festivaly - firemní akce. Zprostředkování a zajištění na klíč: - pořady, prezentace, plesy, firemní oslavy, koncerty, výstavy, klubové akce, dětské pořady. V.I.P. servis. Zajištění pro klienta: - ...

Služby: - prezentace firem - velkoformátový tisk - samolepicí reklamy - informační systémy - grafika - DTP - tisk - laminace.