Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Distribuce: - počítačů - programového vybavení - příslušenství.

Grafická kancelář. Grafické zpracování tiskovin, návrh firemního loga, zlom časopisů. Výroba propagačních materiálů: - firemní vizitky - firemní prospekty - katalogy - výroční zprávy - pohlednice českých i zahraničních měst.

Gravírování, frézování, řezaná reklama. Výroba reklamy a dalších výrobků pomocí CNC technologie.: - firemní tabule - štítky - orientační systémy - elektronické panely. Používané materiály: - mosaz - elox. hliník - vícevrstvé plasty. Grafické návrhy za pomoci grafika.

Nebytové prostory k pronájmu v areálu Jeremiášova 870. V areálu se nachází kanceláře, dílny, sklady různých typů a velikostí. Jedná se spíše o průmyslový typ areálu s nebytovými prostory. K dispozici pro nájemníky je kantýna přímo v areálu. V areálu lze kombinovat nájmy dílenských, skladových prostor spolu s administrativním zázemím ...

Výstavba obchodních objektů, obchodních jednotek, prostor, prodejen a obchodních interiérů řetězcových nákupních center. Realizace obchodních interiérů, bytových komplexů, půdní vestavby, výrobní haly a dalších průmyslových a administrativních objektů. Stavby na klíč obchodních objektů a prostor: - návrhy designu - zpracování projektové ...

Pobočka. Zasílatelství: - mezinárodní (zahraniční) - tuzemské (vnitrostátní) - přeprava celovozových i kusových zásilek - silniční nákladní doprava, autodoprava - celní sklad, celní služby.

Reality, pronájmy - prodeje nemovitostí po celé ČR spojené s právním servisem a úvěry. Dále zajišťujeme finanční poradenství, včetně pojištění životní a úrazové, majetkové, nemovitostí, automobily, investice, hypoteční úvěry, termínované vklady.

U nás si můžete objednat originální reklamní cedule, firemní cedule, výstažní cedule s vlasním psem, jmenovky - cedulky na dveře, jmenovky - cedulky na poštovní schránku. V obchůdku najdete i fotodárky, které určitě potěší nejenom vaše nejbližší - hrnky s fotografíí, polštáře s fotografií, fotobryndáky, klíčenky, podložky pod myš, tácky ...

Patříme mezi úklidové firmy, které zajišťují úklidové práce a generální úklid pro komerční a průmyslové objekty - Praha. Provádíme pravidelný, jednorázový úklid, čištění koberců a čalounění, mytí oken, úklid venkovních ploch, ostatní úklidové služby.

Poskytování poradenských služeb ve výzkumu a vývoji především malých a středních podniků ve spolupráci se SRN.

Nabídka komplexních úklidových služeb, zajištění malování, broušení a lakování parket.

Společnost AB Studio se již více než 16 let specializuje na dodávky CAD software a hardware pro architektonické ateliéry, projekční kanceláře, stavební firmy, státní úřady, realitní kanceláře a makléře.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem bytů, rodinných domů, pozemků, nebytových prostor a komerčních nemovitostí. Individuální přístup, profesionální tým, komplexní právní a finanční servis. Zdarma právní servis i znalecký posudek.

Realitní kancelář - prodej i pronájem všech druhů nemovitostí s vyřízením potřebných formalit, veškerý právní servis a poradenství související s činností realitní kanceláře.

Kompletní správa sítí - outsourcing lidských zdrojů, technické podpory, aplikací. Stavba, prodej, pronájem počítačových sestav, serverů (HP, IBM), platforma Microsoft Windows, Linux. Servis kancelářské a výpočetní techniky, návrh a řešení strukturovaných kabeláží. Implementace zakázkového software, strategický vývoj a optimalizace IT ...

Zajištění potřebného počtu kvalifikovaných zaměstnanců pro potřeby holdingu, včetně zajištění personálu pro barový provoz v Praze a Ústí nad Labem. Personální poradenství v oblasti získávání nových zaměstnanců a zprostředkováním jejich dalšího školení a vzdělávání. Zajištění veškeré personální a mzdové agendy.

Kompletní úklidový servis objektů: - office centra - kanceláře - bytové areály - domácnosti - skladové prostory aj. Generální úklidy: - čištění koberců, čalounění a impregnace - mytí oken - praní záclon aj. Ostatní: - jednorázový úklidový servis - parní čištění - odstraňování graffiti - údržba zeleně, chodníků.

ELZA Praha s.r.o. nabízí: - prodej, instalace a servis HW - servis HW a SW v místě zákazníka - instalace SW - prodej značkových počítačů - prodej značkových notebooků - tiskárny a jejich příslušenství - monitory, LCD monitory - datové projektory, audiovizuální technika - digitální zpracování oblast foto video - ...

Nabídka organizování: - speciálních akcí - firemních programů - soutěží.

Zajištění monitoringu: - tištěná média: - noviny - časopisy - periodika. Výstupy v elektronické podobě.

Navrhujeme řešení ve všech oblastech a aplikacích grafického designu. Služby: - logotyp a vizuální styl, grafické návrhy, DTP zpracování - plakáty, letáky, prospekty, inzeráty, pozvánky - katalogy, manuály, kalendáře, firemní zaměstnanecké a zákaznické časopisy - zajištění tisku, knihařské zpracování - webdesign, bannery, multimediální ...

Profesionální úklidové služby. Dlouhodobé zkušenosti všech zaměstnanců, úklidová technika renomovaných značek a široké spektrum nabízených služeb jsou zárukou spokojenosti našich zákazníků.

Vývoj a dodávky řídicích systémů, rekonstrukce a modernizace, sofistikovaná řešení systémů i zařízení. Zpracování procesních dat v reálném čase, koncentrace, výpočty, řízení, archivace a vizualizace dat. Rekonstrukce jednotek DASIO, náhrady počítačů ADT. Software i hardware přesně na míru. Řešení rozhraní. Opravy.