Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Znalecká a realitní kancelář. Znalecké posudky: - ceny a odhad nemovitostí. Tržní odhady nemovitostí a majetku: - pro úvěry u bankovních ústavů. Realitní činnost. Prodej, pronájem, převod, odkup: - byty všech vlastnictví - rodinné domy - činžovní domy - komerční prostory - pozemky.

Školicí a poradenská firma v oblasti prevence a správy pohledávek. Na základě dlouholetého poskytováni služeb v oblasti správy pohledávek známe podrobně silnou potřebu kvalitního řízení a managementu pohledávek. Proto poskytujeme poradenství a školení v rámci managementu pohledávek. Prodává, distribuuje a uvádí do provozu software na správu ...

On-line prodej počítačových aplikací.

Služby: - design a výroba nábytku - kompletní návrh a vybavení interiérů.

Úklidová společnost. Naše společnost Vám nabízí pravidelný i jednorázový úklid: - administrativních budov a kanceláří - firem - penzionů - činžovních domů - sportovních a kulturních zařízení - škol - menších prodejních ploch - kompletní služby pro domácnost - mytí oken a výloh - čištění koberců - zametání chodníků - parkovišť - ...

Prodej výpočetní techniky: - hardware, software. Implementace IT. Výstavba datových sítí. Částečný i kompletní outsourcing včetně tiskových řešení servis IT.

Prodej, instalace, údržba, servis, opravy, projekty, aplikace: - počítačové sítě: - pokladní, obchodní, hotelové systémy - systémová integrace - docházkové, přístupové a identifikační systémy - snímače, čtečky-systémy čárových kódů - čárové kódy-tisk - software - kancelářská a výpočetní technika - periférie, příslušenství ...

Realitní kancelář. Makléřské služby v oblasti realit: - nákup - prodej - zprostředkování. Nabídka, prodej: - byty - domy - nebytové prostory - pozemky. Pronájem: - byty - domy - nebytové prostory - pozemky.

Poskytování a správa software pro environmentální management a nabídka ekologického poradenství.

Služby: - pomáháme organizacím uskutečňovat jejich krátkodobé cíle a zároveň jim poskytujeme znalosti a nástroje dlouhodobého rozvoje. - Poradenství: - analýza pracovních funkcí - hodnocení pracovních funkcí - řízení procesu odměňování - kompetence & způsobilosti. - Průzkumy: - hay průzkum odměňování - průzkum odměňování ...

Nabídka reklamních služeb.

V Praze nabízíme tvorbu www, webdesign, programování webových aplikací (internetové obchody, katalogy). Provádíme rekonstrukce nevyhovujících webových stránek.

Hlavní části servisu pro developery jsou: - vyhledání lokalit pro záměry a jejich marketingové posouzení - architektonická a projekční činnost u větších projektů zajištění a koordinace projektových prací - zajištění potřebných stanovisek a expertíz - výběr a dozor zhotovitele stavby - zajištění klientských změn požadovanými zákazníky - ...

Pronájem, služby: - herní servery - výpočetní technika - pořádání kulturních akcí.

Personální poradenství: - služby v oblasti výběru vhodného kandidáta do požadované pozice - pracovně právní poradenství: - personální audit - metodika v oblasti personální, mzdové - zpracování plánu školení: - vypracování adaptačních programů - zabezpečení jejich realizace - konsultační servis - pracovní servis.

Správa výpočetní techniky, návrhy, projekce a instalace počítačových sítí a systémového programového vybavení.

Realitní kancelář. Zabýváme se výstavbou a prodejem bytů do osobního vlastnictví.

Realitní kancelář. Koupě, prodej, pronájem-nemovitosti: -rekreační objekty-chaty, chalupy -rodinné domy -byty -činžovní domy -výrobní objekty -pozemky -hotely, restaurace -kanceláře, obchody -historické objekty.

Kompletní realizace interiérů - záclony, závěsy, potahové látky, koberce, tapety, garnýže, ručníky, deky, povlečení, ubrusy, střapce, plisé a rolety. Služby návrhářky, šití, pokládka, instalace.