Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Inspirativní web pro všechny, kteří se chystají stavět nebo staví rodinný dům. Rozsáhlá databáze typových rodinných domů a referenčních stavebních prací.

Ekologická likvidace vozidel a autovraků v ČR zdarma, za některé předem dohodnuté vozy platba v hotovosti. Předání dokladu pro Úřad k trvalému odhlášení vozidla + odtah autovraku zdarma. Praha a Středočeský Kraj, platí po celé ČR.

Owlcure je SAAS platforma pro chytrý a cílený email marketing. Našim posláním je, aby lidé nevnímali emaily jako spam, ale aby jim přinášely zajímavý a užitečný obsah, který je skutečně zajímá a na který se budou těšit.

Kosmetické služby s přírodní francouzskou kosmetikou GERnétic, celotělové zábaly (detoxikační, proti celulitidě), zeštíhlující programy, lymfatické masáže, relaxační a zdravotní masáže, shiatsu a TČM, masáže pro těhotné, masáže a cvičení při neplodnosti, terapie.Prodej kosmetiky GERnétic a přípravků Diochi.

Nechte se hýčkat a překvapit našimi službami Ve Vámi určený čas si pro prádlo PŘIJEDEME, VYPEREME je v naší prádelně, kvalitně vyžehlíme, složíme, košile dáme na ramínko do obalu a vše v dohodnutém termínu zase PŘIVEZEME k Vám domů. A to celé do 72 hodin.

Děláme největší festival virtuální a rozšiřené reality ve Střední Evropě. Bude to mazec, buďe u toho! 24.a 25.května v Praze.

Komplexní skladovací služby v těsném sousedství Prahy EXIT 1, na dálnici D8 Zdiby. Sklad ve standardu A+, certifikace ISO 9001:2015.

Soustřeďujeme se na poradenskou činnost v oblasti návrhu interiérů. Realizujeme projekty bytového designu pro prázdné prostory nebo restyling. Dodáváme originální nábytek tradičních i moderních stylů.

Fundraisingová agentura Jsme Vaším "zdrojem číslo jedna" v získávání finančních prostředků Vaší neziskové organizace. Téměř patnáct let zkušeností v neziskovém sektoru se spojilo s dvaceti lety práce v nadnárodních společnostech a výsledkem je tým, který Vám rozumí a s nadšením a energií bude “zdrojem číslo jedna” pro Vaše skvělé projekty. S ...

Stěhování u nás vnímáme jako komplexní službu, která v sobě zahrnuje důslednou přípravu rozpočtu, naplánování logistiky, poskytnutí balicích materiálů, zabalení zařízení, montážní služby, přepravu, rozmístění nábytku a zařízení v nových prostorách. Před a po stěhování zajistíme úklid prostor a lehké stavební úpravy. Během stěhování nabízíme ...

Poradenství v oblasti e-commerce (obchodní procesy, projektové vedení, logistika)

Psychologické služby na téma partnerských vztahů - individuální i párová terapie. Partnerské poradenství - pomoc při řešení manželské či partnerské krize, nesouladu, společném zvládání obtížných situací. Individuální poradenství - zaměřené na pomoc se sebepoznáním a osobním růstem, v osobních potížích v rodinných, partnerských či pracovních ...

Nabídka konzultativního přístupu, tvorby strategií, rozvojových scénářů, interim managementu a koučování

Studio zaměřené primárně na tvorbu komerční, reklamní, produktové a business fotografie. Zajišťujeme všechny služby tvorby počínaje přípravami, přes produkci, až po finální dokončovací práce v postprodukci. Dále také zajišťujeme tvorbu 2D a 3D animací pro jakékoliv komerční účely.

Personální agentura, servis WouxTeam s.r.o. je zaměřena na personální leasing, outsourcing a dočasně přidělení zaměstnanců. Vyhledávání pracovníků ve střední a východní Evropě a to individuálně dle potřeb klienta Disponuje rozsáhlou databázi pracovníků.

Mějte doma předvánočně uklizeno po celý rok. Dopřejte si více volného času a nechte na nás zařídit vám příjemné, čisté prostředí nejen u vás doma, ale třeba i ve vaší kanceláři či jiných komerčních a společenských prostorách.

Pracuji jako psycholog a psychoterapeut, nabízím psychologické poradenství a pomoc ve složitých životních situacích, pakliže se potýkáte s depresí či úzkostí, máte vztahové nebo rodinné problémy, nezvládáte své duševní onemocnění anebo poruchu.Pokud potřebujete pomoc psychologa, kontaktujte mě.

Poskytuji poradenské a manažerské služby vlastníkům firem při přípravě firmy na prodej, na příchod investora, při přípravě prodejního procesu, hledání vhodného investora a další finančně strategické poradenství.

Jsem zkušený project manager a online consultant. Potřebujete poradit nebo pomoci s online projektem? Napišt mi!

Jsme web, který se specializuje na online porovnávání půjček, pojištění, mobilních tarifů a energie (plyn a elektřina)

Robeeto vám zprostředkovává práci šikovných lidí. Chceme nabízet ty nejkvalitnější možné služby za co nejlepší ceny

Spoluzakladatelka a jednatelka personální agentury Axial. Sháním lidem práci a firmám skvělé zaměstnance. Pracovníky poskytujeme formou brigády, zaměstnání, outsourcingu, outplacementu a dalšími formami spolupráce.

BizMachine pomahá klientům efektivněji řídit B2B obchod a zvyšovat tak výnosy. Naše platforma BizMachine kombinuje analytickou práci s informacemi o firmách, prediktivní analytiku a praktické nástroje pro obchodniky a manažery. Naši klienti tak umějí efektivně oslovit celý svůj relevantní trh a dosahují vyšší produktivity na obchodníka. ...

Altreon s.r.o. - provádíme veškeré čištění a opravy potrubí, včetně bezvýkopového. Také provádíme čištění a vývoz jímek, septiků a veškerých nádob. Neváhejte a kontatktujte profesionály s veškerým servisem.

Tato webová stránka zastupuje sdružení osob, které vás krátkodobě nebo i napořád zbaví starostí s vedením/řízením vaší společnosti. Dokážeme za vás vyjednávat v nepříjemných situacích, provedeme marketingové analýzy, nastavíme cash flow, případně pro vás najdeme finančního nebo strategického partnera.