Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Poskytujeme komplexní dodávky informačních technologií: - výpočetní technika - software - počítačové sítě - konzultační činnost - analýza potřeb firmy - připojení Internetu - zajištění prezentace na internetu - záložní zdroje. Produkty: - notebooky a počítače - spotřební elektronika - periferie - spotřební materiál - ...

Služby - správa a instalace počítačových sítí - zakázkový vývoj software - prodej počítačů a notebooků. E-shop - počítače - kabelážní systémy - komponenty - monitory, servery - spotřební elektronika.

Filip Obr fotograf a CEO Filip Obr je jedním z předních hotelových fotografů, který má mnohaleté zkušenosti s vytvářením a řízením kreativních projektů vrcholné kvality. Natáčení a fotografování na té nejvyšší úrovni zahrnuje luxusní letoviska, hotely, špičkové residence, interiéry i jídlo a pití restaurací, to vše jak v České republice, tak v ...

Služby - individuální psychoterapie - párová psychoterapie - krizová intervence.

Služby: - developerská činnost - poradenství v oblasti nemovitostí - správa nemovitostí - architektonické studie, plánování projektů

Služby: - psychologické poradenství - psychoanalytická psychoterapie

Vývoj, tvorba: - automatizace pracovních postupů - mobilní aplikace - cloudová řešení.

Služby: - reklamní agentura - výroba tiskovin - produktové stojany - PVC bannery - vlajky, billboardy.

Služby: - školení v IT - vývoj software - registrace vlastního AS čísla a IP adres - návrhy, realizace sítě, sítí

Ostatní specializované stavební činnosti j. n., Shromažďování, sběr a odstraňování odpadů, úprava odpadů k dalšímu využití, Výroba nealkoholických nápojů; stáčení minerálních a ostatních vod do lahví, ale zabývá se i dalšími 6 obory. Je aktivní bez omezení činnosti.

Státní podnik BALMED PRAHA, IČ: 25125877, se sídlem Praha 6, Lysolajské údolí 15/53 byl založen svým zakladatelem- Ministerstvem zdravotnictví České republiky k dořešení problematiky majetku dříve existujících státních podniků, které splynuly do státního podniku BALMED PRAHA.

Elektrotechnický zkušební ústav - certifikace systému řízení, výrobků a dalších služeb. Národně i mezinárodně akreditovaná zkušebna a certifikační orgán v oblasti elektrotechniky. Přehled speciálních zkoušek: - elektrické - EMC - elektromagnetická kompatibilita - měření hluku a vibrací - hygienické zkoušky - odolnosti proti vlivům ...

ČPP Transgas, s.p. je právnickou osobou provozující podnikatelskou činnost s majetkem státu vlastním jménem a na vlastní odpovědnost. Zakladatelem státního podniku je stát. Jeho jménem vykonává funkce zakladatele Ministerstvo průmyslu a obchodu. Dne 31.12.2019 státní podnik ukončil činnost správce v areálu Nový Cejl v Brně ...

Slevato je nákupní galerie, která přehledně prezentuje zlevněné zboží českých e-shopů na jednom místě.

Provádím klasickou, suchou, kombinovanou, pánskou a P-shine manikúru i pedikúru u klienta doma nebo v salonu. Nabízím dárkové šeky. Zajišťuji ošetření kuřího oka, lakování, odstranění zarůstajícího nehtu, masáž nohou, zdobení, peeling a parafínové zábaly.

Grafika Webdesign Corporate Identity Loga, Firemní styl, Obalový design, Webdesign, SEO. Grafické a kreativní řešení Real Estate projektů.

Stavební družstvo - exkluzivní bydlení - bytové domy. Kancelář Mělník - adresa:Legionářů 72, Mělník - tel. 244 913 498, 602 324 085.

Služby v oblasti farmaceutické medicíny - klinické služby, řízení projektů, monitoring, správa dat a statistika - klinická hodnocení.