Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - realitní, konzultační a investiční činnost v oblasti nemovitostí.

Překladatelská agentura: - překladatelské služby, korektury všech druhů textů.

Služby - webdesign - vývoj internetových stránek na míru.

Salon krásy - kadeřnictví - manikúra, pedikúra - kosmetika.

Výroba, služby: - rozetky s potiskem, bez potisku - reklamní propisky - reklamní vlajky - tiskové služby - grafické práce.

Kreativní a designové studio - výroba reklamy - webdesign - marketing.

Společnost SV spol. s r.o. nabízí komplexní služby v oblasti grafického designu od grafických návrhů, přes zhotovení textu a obrazu až po samotný tisk a dokončovací práce jako je skládání, řezání, bigování, laminace, vrtání nebo vazba. Na přání zákazníka zpracujeme ražbu, výsek, slepotisk, parciální UV lak, řezání laserem. Pro tisk využíváme ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba ...

Služby: - tvorba návrhu značek a obalů

Reklamní agentura, služby: - marketing měst a obcí - profesionální koučink - kreativní grafika a design - webdesign, tvorba webových stránek - publishing (vydávání periodik měst a obcí, tvorba firemních časopisů) - public relations (PR)

Salon Cherie - kadeřnictví - kosmetika - manikúra, pedikúra - prodlužování řas.

Činnost: - výrobky a služby technické podpory v oblasti vláknové optiky, monitorovacích systémů a projekce přístupových sítí Dodávka: - monitorovací systémy Servis, kalibrace: - měřicí přístroje

Práce: - deratizace, dezinsekce - čištění sportovních povrchů - úklidové služby, mytí oken, čištění koberců.

Služby: - 3D design - průmyslový design - produktový design.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Vývoj, distribuce, servis - ekonomický software.

Vydavatelství, výroba, e-shop: - fototapety, fotoobrazy - kalendáře - pexesa.

Služby - poradenství ve výzkumu trhu a marketingu - školení a kurzy pro budování nové značky, vývoj nového produktu, prezentační dovednosti.

Služby: - hudební vydavatelství