Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nakladatelství, vydavatelství: - odborné tituly nejen pro developery a investory: - periodikum Project & Property. Nejvýznamější organizátor setkání odborníků z oboru Organizace, pořádání: - konference - odborné kurzy, školení a jiné vzdělávací akce včetně lektorské činnosti.

Služby: - analýzy - průzkumy trhu nemovitostí, průzkum realitního trhu - marketingové poradenství - organizace společenských akcí na klíč.

Neváhejte zavítat do Studia Itta, které se nachází přímo v centru Prahy u Václavského náměstí. Náš salon nabízí kadeřnické a kosmetické služby, manikúru a také mnoho druhů masáží. Sídlíme na adrese Ve smečkách 28/595, Praha 1. Studio, salon, služby: - kadeřnictví - dámské a pánské střihy - mytí, stříhání a foukání vlasů - melír, barvení - ...

Činnost: - IT služby - instalace počítačů a notebooků - zálohování dat - správa sítě - tvorba webů

Činnost: - poradenství v krizi - poradenství v obtížných životních situacích - krizová interence.

Služby: - outsourcing administrativní činnosti - geologický a hydrogeologický průzkum - penzion Jiskra - náhradní plnění

Služby: - grafický design - marketingová komunikace - budování firemní identity

Služby - výroba reklamy, razítek a vizitek - prodej školních a kancelářských potřeb - digitální velkoplošný tisk, potisk triček - gravírování laserem, laminování, kroužková vazba.

Služby - programování inteligentních domů - softwarové poradenství.

Služby - opravy a prodej počítačů a notebooků - odvirování, vyčištění počítačů i notebooků - zálohování a záchrana dat z poškozených disků.

Služby - odvoz odpadu, suti - likvidace odpadu - prodej písku a štěrku.

Výroba - dárkové a reklamní předměty - příbalové dárky (bižuterie, vlasové doplňky) - reklamní textil, tašky - reklamní elektronika, příslušenství - reklamní psací a kancelářské potřeby - párty zboží.

Služby: - webové, mobilní aplikace - webdesign - branding.

Služby: - pronájem zpevněné panelové, nebo asfaltové venkovní plochy v oploceném areálu.

Autopůjčovna, zapůjčení: - osobní automobily.

Činnost: - řezaná grafika - polepy automobilů - dekorativní pískování skla.

Služby: - realitní kancelář Kladno Náměstí Starosty Pavla 53 tel.: 775 559 170

Činnost: - tvorba webových stránek - webdesign