Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Výroba: -generátory impulsního rušení -testery přepěťových ochran -filtry impulsního rušení -transformátory a bočníky pro měření impulsních proudů -kalibrační děliče pro měření impulsních napětí Služby: -testování odolnosti vůči impulsnímu rušení -zvyšování odolnosti vůči rušení, realizace odrušení

Firma Wifcom poskytuje bezdrátový internet, výpočetní techniku a reklamní činnost. Mezi naše úspěšné činnosti patří prodej počítačů a další výpočetní technika. Pro naše klienty poskytujeme i reklamní služby a tvorbu webových stránek.

Naše služby: - poskytování informací o zajímavostech, ubytování a kulturním a sportovním vyžití ve městě a okolí.

Nabízíme kompletní polygrafické služby za výhodné ceny Naše produkty: - Vizitky - Letáky, prospekty, hlavičkové papíry - Firemní bloky, samopropisovací bloky (faktury, dodací listy a pod.) - Visačky, karty, samolepící etikety, vstupenky, atd. - Obálky s potiskem - Knihy, katalogy, kalendáře - Rozetky ( podložky pod šálek ) - ...

Návrh a tvorba internetových stránek a www, redesign webových prezentací, SEO - Optimalizace pro vyhledávače, Analýza návštěvnosti, Internetový obchod / ESHOP, Korporátní identita, Grafické návrhy, DTP a logomanuály, propagační materiály

Vašák&Partneři - Postavit dům za 1 milion korun - Utopie či skutečnost? Chcete na své parcele stavět rodinný dům? Hledáte nejlepší ceny projektů stavby na klíč, ale ne za cenu ošizené kvality? Jste na správném místě!

Služby: -automatizované zpracování dat -koupě zboží za účelem prodeje a jeho prodej, obchodní činnost -poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd.

Vývoj a dodávky zakázkového software pro oblasti obchodu, výroby a služeb pro podnikové sítě, Intranet, Extranet a Internet. Profesionální projektový management, mezinárodní reference. Technologická neutralita. Poskytujeme doživotní záruku rozvoje.

Polygrafické a obchodní služby. Veškeré tiskové služby. V krátkých dodacích lhůtách a v perfektní kvalitě pro Vás vytiskneme: - vizitky - dopisní papíry - obálky - prospekty - letáky - plakáty - brožury - knihy - oznámení - výsekové desky - stravenky - tiskopisy - samolepky ap. Služby: - DTP příprava - knihařské práce - ...

Výroba a prodej papírenského zboží: -kalendáře, diáře, bloky, sešity, autoatlasy. Specializovaná knihárna: -kroužková vazba (twin wire), kovová vinutá spirála, plastová spirála a speciální vazby. Komplexní zpracování zakázek přes grafiku, tisk, vazbu, skladování a dopravu. ISO 9001:2001

Výroba: -vyřezávaná foliová reklama: -vývěsní štít -směrová cedule -výloha -firemní štít -reklamní cedule -polepy foliemi MULTIFIX na automobily -informační systém ACS -venkovní info-cedule ACS do nemocnic, zdravotních zařízení -zasouvací profily -vnitřní info-cedule ACS -informační systém NEXT -reklamní cedule.

Služby: -mandlování a praní prádla.

Čištění: -koberec a čalounění.

Nabídka profesionální optimalizace pro vyhledávače (SEO) a správu internetového marketingu (SEM). Mimo SEO nabízíme copywriting, správa SEO, linkbuilding a další služby, které vám pomohou s budováním značky na internetu.

Partner CONTACTEL: -připojení k internetu -datové služby -hlasové služby -telekomunikační služby. Prodej, servis a oprava: -počítače BRAVE, LEO* -notebooky ACER, LEO*, TOSHIBA -servery ACER, HP**, IBM* -kopírky CANON -kancelářský papír. Opravy, renovace: -tiskové hlavy.

Kompletní dodávky: -výpočetní technika, PC**, telekomunikační zařízení multimedia, doplňky -počítačové sítě -počítače, servery -poradenství.

Vývoj a prodej software: -program pro celní řízení -program pro vedení celních skladů.

Informační centrum. Provozní doba: 1.1.-31.5., 1.10.-31.12.v Po-Pá 08:00-17:00 1.6.-30.9.v Po-Pá 09:00-17:30 1.6.-30.9.v So, Ne 08:00-12:00 13:00-16:00

Služby: -realitní kancelář -zprostředkování prodeje -koupě a pronájem bytů, domů, kanceláří -architektura - návrhy interiérů -poradenská činnost. Kanceláře:Praha, Benešov, České Budějovice, Tábor.

Psycholog. Provádění dopravně psychologického vyšetření řidičů z povolání.