Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Překlady a tlumočení anglického a německého jazyka. Nabídka zvýšení kvalifikace zaměstnanců státní správy.

Masáže - sportovní - rekondiční - čokoládové - medové - lávovými kameny - čínské energetické baňkování.

- realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí - oceňování - nemovitosti, podniky, finanční majetek, nehmotný majetek - finanční poradenství - úvěry, hypotéky

Dodávka -solární technika -topenářská technika.

Naše portfolio je převážně založeno na Microsoft technologiích. Vyvíjíme software na míru pro PC s operačním systémem Windows a mobilní zařízení s operačním systémem Windows Mobile a to na nativní nebo .NET platformě. Zaměřujeme se rovněž na webové aplikace, webové služby a komplexní webové portály na platformě ASP.NET, případně Adobe Flex. Naše ...

Naší prioritou je připravit vysoce kvalitní prezentaci, která vyhoví všem Vašim požadavkům a současně bude mít ambice k tomu, aby se zobrazovala na předních příčkách vyhledávacích systémů. Nabídka našich služeb je rozmanitá. Vytvoříme Vám takřka vše od jednoduchých webových prezentací přes eshopy až po složitá diskuzní fóra. Kromě samotného ...

Kompletní servis o světelnou a nesvětelnou reklamu.Výměny stávajícího osvětlení za LED úsporné zdroje světla. LED technologie v osvětlení reklam

Návrhy a realizace počítačových sítí. Nabídka webdesignových, hostingových a programátorských služeb i lektorské činnosti. Servis GSM telefonů.

Prodej a servis výpočetní techniky - poskytování správy sítí

Služby: -kosmetický salon -péče o pleť,tělo,ruce -depilace elektrolýzou -odstraňování cévek -permanentní makeup.

Personální a manažerské poradenství Poradenské a konzultační služby Management Consulting Headhunting Poradenství

Reklamní agentura a grafické studio. Poskytujeme full-service v oblasti propagace Vaší společnosti. Od navržení optimálního mediaplánu včetně doporučení mediatypů přes výrobu kreativy až po realizaci a vyhodnocení jednotlivých reklamních kampaní.

Prodej: -spotřební elektronika -drobné elektrospotřebiče -svítidla -kancelářská technika. Opravy: -spotřební elektronika. Služby: -kopírování.

Fotostudio: -fotografické, grafické a video služby.

Tiskárna Služby: -ofsetový tisk -brožury -letáky -tiskopisy -vizitky -reklamní tiskoviny.

Nakládání s nebezpečnými odpady. Opravy: -pracovní stroje. Práce: -truhlářské -zednické. Doprava: -nákladní. Poskytování služeb: -pro zemědělství -pro zahradnictví.

Foto služby, fotoatelier. Maloobchod: -foto přístroje -foto potřeby.

Svatební agentura Provádíme svatby na klíč, svatební poradenství a koordinace.

Specializujeme se na celkové rekonstrukce bytů, domů, koupelen, kuchyní, pokládkou podlah, dlažby, PVC a obkladů, komplexní instalatérskou prací, revizí, rozvody topení a plynu, instalatérské práce, odvoz suti a odpadu a to kvalitně, rychle a cenově dostupně. Zároveň jsme Vám schopni zajistit malování a gererální úklid po našich pracech.

Zahradní a úklidové práce, hodinové práce pojízdná autoopravna, po dohodě dojedeme za vámi a opravíme. Dovoz automobilů ze zahraničí. VŠE LEVNĚ!!!!!!!!