Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Stavební firma. Realitní služby. Služby: - správa, údržba nemovitostí.

Realitní společnost. Realitní služby. Pronájem: - nemovitosti, byty, nebytové prostory. Služby: - správa a údržba nemovitostí. Stavební firma. Služby. -projekce, zpracování projektové dokumentace.

Developerská společnost. Developerská činnost. Developerské projekty. Realitní společnost. Prodej, pronájem: - domy - byty - kancelářské prostory. Služby: - komplexní služby v oblasti výstavby, prodeje i managementu nemovitostí - realitní služby - odhady nemovitostí - zpracování projektové dokumentace - zajištění ...

Pracovní agentura. Zprostředkování: - nabídky práce pro nezaměstnané - krátkodobé brigády - hledání, vyhledávání vhodných pracovníků pro organizace či firmy.

Pracovní agentura. Zprostředkování: - nabídky práce pro nezaměstnané - krátkodobé brigády - hledání, vyhledávání vhodných pracovníků pro organizace či firmy.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví. Realitní činnost.

Autorizovaný prodej vozů ŠKODA Autobazar Výkup vozů na protiúčet, za hotové a do komise Škoda Plus - roční ojeté vozy Záruční a pozáruční servis vozů ŠKODA Pozáruční servis vozů všech značek Měření emisí a zajištění STK Autoelektrikářské práce Autokarosářské a lakýrnické práce Vlastní odtahová služba Autopůjčovna Pick-up servis pro ...

Služby cestovního ruchu služby realitní kanceláře

Služby: - komplexní logistické služby - skladování - mezinárodní distribuce - tuzemská přeprava - celní deklarace - námořní a letecká nákladní přeprava - sběrná služba - rozvoz produktů v temperovaném režimu +2 až +6

Půjčovna: -karnevalové kostýmy pro děti i dospělé Prodej: -pyrotechnika, ohňostroje.

Czech hotel consulting provádí školení zaměstnanců hotelových provozů za účelem zvyšování úrovně poskytovaných služeb a dále finanční a marketingové analýzy, na základě kterých poskytuje služby přímo na míru

Exkluzivní svatební salon. Půjčovna: -svatební oděvy pro nevěsty i ženichy -svatební šaty -společenské šaty -svatební oznámení -svatební doplňky -vše pro svatby.

Tiskárna CAIZL Vám nabízí tisk až šestibarevných samolepicích etiket. Kvalitní a hezký obal je devizou každého výrobku a výrazná etiketa je jeho nedílnou součástí. Pro zvýraznění efektu, lesklosti, barevnosti a odolnosti lze etikety pokrýt vrstvou laku, a to na jakýkoli Vámi zvolený materiál. Etikety mohou být papírové, fóliové, metalické, ...

Realitní služby: -včetně zajištění kompletního právního servisu, hypoték, správa nemovitostí -specializace na Berounsko a Prahu Západ prodej a pronájem bytů, rodinných domů, pozemků a komerčních objektů. -Správa bytových domů pro SVJ -Správa nájemních bytů.

Oděvní výtvarnice, stylistka, vizážistka. Zakázková výroba, líčení, styling, prodej oděvů a oděvních doplňků, vlastní tvorba.

Realitní činnost: -louky a pozemky -bytové prostory.

Projekty Technologie Průkaz energetické náročnosti Vytápění Rozvody vody a kanalizace Zelená úsporám

Reklamní studio. Výroba: -venkovní a vnitřní reklama. Dovoz a prodej: -reklamní předměty. Polepy autombilů. Potisk a úpravy: -textil. Digitální produkční tisk. Velkoplošný tisk. -ofsetový tisk. Výroba: -www stránky.

Reklamní agentura zastupování investičních subjektů, výroba reklamních bannerů, vizitek, plakátů Restaurace - kapacita 60 míst - venkovní zahrádka pro 60 osob Ubytovna - kapacita 30 lůžek - sportovní soustředění, školní výlety, školy v přírodě, harmonizační pobyty studentů - celodenní strava Provoz - travnaté fotbalové ...

Nabízíme cenově dostupné inteligentní ovládání budov, bytů a domů, řízení teploty, řízení spotřevy elektrické energie, ovládání světel a elektrických zařízení, kamerové systémy, vzdálené měření spotřeby energií, zabezpečení. Bez přídavné kabeláže, vhodné i pro starší zástavbu.

Provádí: -zemní práce -řezání asfaltu -řezání betonu -telekomunikační sítě na klíč -podvrty, protlaky vozovek -pokládky inženýrských sítí -zřizování přípojek telefonu a ISDN -montáž slaboproudých rozvodů v bytové výstavbě -asfaltování drobných akcí -stavba a údržba místních rozhlasů -vytyčení podzemních ...

Pozemky Trubín u Berouna. LC Investice se specializují na přípravu a prodej pozemků s kompletně zajištěnou technickou infrastrukturou (kanalizace, elektřina, voda, plyn) na Berounsku a Praze Západ. Pozemky nabízí kvalitní a cenově dostupné bydlení v blízkosti přírody s dobrou občanskou vybaveností a dopravním spojením. Zajistí vyjednání úvěru.

SVS, spol. s r.o. nabízí: - výroba samolepících etiket s kovoražbou a laminací v rolích - jednotlivé kusy Vám vyrobíme digitální technologií - výroba samolepící řezané grafiky, výstavy na klíč, DTP - samolepící pečetící etikety nebo pásy - velkoobchodní distribuce termotransferových pásek - tisk výstražných slepeckých značek.

Prodej: -kancelářská a výpočetní technika, příslušenství, modernizace, konzultace, školení -odborná literatura -internet, instalace a správa sítí -tonery a jejich renovace -FAXY, příslušenství. Služby: -návrhy -tisk letáků, drobné tiskoviny -malosériová výroba vizitek.