Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - inzertní - reklamní vše pro veškerou inzerci a reklamu. Inzertní a reklamní čtrnáctidenník s nákladem 120.000 výtisků každého vydání. Bezplatná distribuce výtisků do domácností a firem.

Výroba internetových stránek. Výroba grafiky od vizitky po billboard, příprava do tisku.

Služby: -obchodní dům -maloobchod -textil-smíšené zboží.

Kompletní úklidové služby. Úklid: -kanceláře a objekty Mytí: -výrobní haly -okna -výlohy -reklamy Čištění: -koberce.

DTP studio. Archový ofsetový tisk, knihtisk: -reklamní, obchodní tiskoviny -plakáty -brožury, knihy -samolepky.

Montáže i opravy topení, voda, plyn Strojní čištění kanalizace Opravy a výměny topidel waw, karem a sporáků Výměny kotlů, bojlerů, sanitárního vybavení Drobné instalatérské práce Tlakové zkoušky potrubí

Fitness. Pronájem a prodej nafukovacích atrakcí.

Software. Audit. Finance. Informatika. Rozbory. Služby: -kompletní software pro učetnictví -kontrolu vedení účetnictví -daňové poradenství -vedení účetnictví. Prodej: -software od firmy SAFIR Praha.

Centrum mobilních telefonů: -široká nabídka telefonů GSM* a NMT*, -aktivace SIM* karty -prodej příslušenství a doplňků -montáž telefonů a příslušenství do vozů. Prodej, servis, bazar: -nové i použité telefony. Služby: -kopírování A4** černobílé. Prodej na splátky - MULTISERVIS. CLUB NOKIA BEROUN: -autorizovaný servis ...

Maloobchod, velkoobchod: -kuchyně, koupelny, podlahy. Obklady, dlažby: -RAKO, HOB*, CHKZ*, PIEMME, ATLAS CONCORDE, OMEGA, KERABEN, IMOLA, PARADYZ, POLCOLORIT. Sanitární keramika, vany, sprchové kouty, vodovodní baterie, koupelnové doplňky, lepidla, tmely, spárovací hmoty, lišty: -RAVAK, SANTECH, RIHO, VAGNERPLAST, TEIKO, ...

Vývoj, dodávky a servis: -softwar pro statistické sledování a vyhodnocování výrobních procesů.

Služby: -údržba a opravy místních komunikací, chodníků a prostranství tel.311625811 -čištění komunikací a prostranství -zajišťování zimní údržby místních komunikací, veřejných chodníků a prostranství -svoz a likvidace odpadů včetně velkoobjemových a nebezpečných -organizace, svoz a likvidace tříděných odpadů -provozování sběrného ...

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika. Hardware, HW** včetně modernizace: -počítače PC** COMPAQ, UNISYS, MONSOON, IBM* -notebooky COMPAQ, TOSHIBA, LEO*, IBM*, CHICONY, TWIN HEAD -tiskárny EPSON, CANON, HEWLETT PACKARD, STAR, OKI*, KYOCERA. Software, SW**: -ekonomický jednoduché a podvojné účetnictví ...

Doprava: -vnitrostátní -mezinárodní -kamionová -nákladní -autobusová. Služby: -oprava motorových vozidel -mytí vozidel -celní deklarace. Prodej: -nafta. Velkoobchod: -potraviny za hotové.

Návrhy zařízení bytů a jejich realizace. Prodej nábytku: -kuchyně, obývací stěny, sedací soupravy, skříně, ložnice, dětské pokoje, toaletky, předsíňové stěny, posuvné dveře -vše v nejvyšší kvalitě od předních italských výrobců.

Logistika. Služby: -vystavování celních dokumentů -skladování -kurýrní služby -paletizování -speciální balení.

Prodej: -počítače PC** -kancelářská technika -tiskárny -telekomunikační technika -noteebooky -digitální technika -mobilní telefony -spotřební materiál -krátkodobé kurzy zaměřené na základní obsluhu PC.

Nákup a prodej: -nemovitosti. Služby: -znalecké odhady, posudky -právní servis -možnost poskytnutí zálohy -konzultace s klienty zdarma -doprava zdarma.

V našem online sexshopu nebo kamenném obchodě sexshop Beroun můžete nakupovat nejmodernější erotické pomůcky s garancí za nejnižší ceny! Nabízíme Vám mnohaleté zkušenosti s prodejem erotických pomůcek.

Výkup a zpracování: -kovový odpad a barevné kovy. Likvidace: -provozní zařízení.

Prodej, servis, poradenství: -výpočetní technika. Hardware, HW** včetně modernizace: -počítače PC** COMPAQ, UNISYS, MONSOON, IBM* -notebooky COMPAQ, TOSHIBA, LEO*, IBM*, CHICONY, TWIN HEAD -tiskárny EPSON, CANON, HEWLETT PACKARD, STAR, OKI*, KYOCERA. Software, SW**: -ekonomický jednoduché a podvojné účetnictví ...

Lékařka: -odstranění vrásek, celulitidy a tuku metodou neinvazivní mezoterapie -poradenství v oblasti hubnutí a zpevnění břicha, stehen, paží a hýždí.

Fotoatelier: -dokumentární a technická fotografie -rodinné oslavy, svatby -sportovní a kulturní akce.

Výroba inzerátů, letáků, log, vizitek, samolepek, bloků, plakátů, billboardů a webových prezentací. Specializace na marketingovou komunikaci firem.