Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: -rychlý Internet bez nepříjemných omezení za bezkonkurenční cenu -bezdrátový Internet technologie WiFi v pásmu 2, 4 a 5 GHz. Měření signálu provádíme ZDARMA -potřebné zařízení pro příjem signálu. Nevlastníte počítač? Nevadí! Rádi Vám nabídneme PC za velmi příznivé ceny dle Vašich potřeb.

Kompletní realitní služby, poradenství v oblasti hypotečních úvěrů, stavebního spoření, pojištění, kapitálových úložek v oblasti Prahy a Berounska.

Projektová a stavební činnost, realizace staveb. Stavby: -průmyslové -občanské -bytové -vše možno na klíč. Služby: -stavební architekt (interiér i exteriér ) -komplexní projektové zabezpečení od územního řízení po kolaudaci -inženýrská činnost v celém rozsahu včetně přípravy záměru stavby. Poradenská a konzultační ...

Zkušební laboratoře: -zkoušení a posuzování stavebních materiálů a konstrukcí.

Prodej: -kancelářské potřeby -školní potřeby -tiskopisy -magnetické a nástěnné tabule, nástěnky -dárkové zboží. Výroba: -razítka -vizitky.

Manikúra - pedikúra - modeláž nehtů - potažení nehtů na rukou i nohou - permanentní lakování

Finanční poradenství Veškeré typy úvěrů Realitní kancelář

Internetový obchod - oblečení a doplňky pro psy Lázně a salon PRO psy - možnost showroom Prodej, internetový obchod - oblečení a doplňky pro psy

Výkup, zpracování a prodej: -druhotné suroviny Fe, Cu, Al, Pb, mosaz, bronz -kabely Al, Cu -autovraky, vraky osobních i nákladních automobilů. Prodej: -hutní materiál -svářecí technika -technické plyny LINDE TECHNOPLYN. Výroba: -zámečnická -tlakové hydraulické hadice. Doprava : -nákladní. Demolice: -ocelové ...

Nehtové studio - prodlužování a modeláž nehtů UV gely i Akrygely - modeláž nehtů na nohou - zpevňování přírodního nehtu gelem - ošetření a úprava nehtů metodou P.Shine - dámská, pánská manikúra - masáže rukou - peeling - lakování - lakování francouzské manikúry - parafínový zábal - zdobení ...

Ofsetová tiskárna. Služby: -tisk -grafické studio -reklamní plánování Tisk: -vizitky -brožury -letáky -samolepky -návody -technické prospekty -katalogy aj.

Kadeřnictví Kosmetika - piercingbarevná typologie těla Pedikúra - manikúra Barevná typologie ducha Seznamka Krejčovství

Kadeřnictví - česání společenských účesů

Prodej - půdní byty Inženýrská činnost Projekce - rodinné domy Výstavba - rodinné domy - komerční objekty

Odvoz a likvidace - stavební odpad