Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Ordinace dermatovenerologie, laserové a estetické medicíny.

Firma Help-pomoc Věnceslava Aguilarová poskytuje služby v oblasti dopravy a přepravy osob osobními automobily. Vozíme seniory, nemocné, rodiny s dětmi a dovezeme Vás k lékaři či na nákupy. Sídlíme v obci Hvozdec, okres Beroun. Jezdíme v rámci Středočeského kraje. Naše služby: - přeprava osob osobními vozy - doprava k lékařům - odvoz na ...

Překlady a tlumočení angličtiny se specializací na právo a ekonomii. Obousměrné překlady textů, lokalizace, doprovodné a konsekutivní tlumočení při konferencích, veletrzích, jednáních a jiných příležitostech doma i na cestách po EU. Jazykové vzdělání a dlouholetá praxe.

Provádíme kompletní péči o fasády. Specializujeme se na mytí a čištění fasád střech a dlažeb. Čistění organického znečištění povrchů – odstranění plísní, řas, hub a mechů. Odstranění atmosférických nečistot z povrchů – smogových částic, prachu a dalších nečistot. Odstranění graffiti z fasád.

ONE BRAIN KINEZIOLOGIE je jemná, ale účinná metoda pro podporu zdraví a duševní pohody. Zbaví Vás stresu a chronické únavy, zvýší Vaše sebevědomí, vyřeší vztahové problémy i potíže s učení. Pomůže Vám zvládnout nadváhu i anorexii, skončit s kouřením a zbavit se fobií i psychosomatických obtíží.

Kompletní služby v oblasti tvorby www stránek a E-shopů. Corporate identity, SEO/SEM. Logotypy, vizitky a tisková grafika.

Městské kulturní centrum Hořovice podporuje kulturní a společenský život ve městě. Organizuje a zajišťuje hudební koncerty, divadelní představení, setkávání se známými osobnostmi, literární soutěž Hořovice Václava Hraběte a heligonkářské přehlídky, které se staly pojmem nejen ve Středočeském kraji, ale i v celé České republice. Dále zajišťujeme ...

Reklamní agentura: - tisk - tvorba webových stránek - polep vozidel - reklamní předměty

Služby - vývoj webových aplikací - správa sítě - IT outsourcing - domény, hosting.

Činnost: - úklidové služby - hlídání dětí

Služby - překladatelská činnost - zpracování a korektury textu.

Pohřební služba Beran - Beroun. Ve chvílích nejtěžších při ztrátě Vaší blízké osoby Vám poskytneme profesionální služby.

Stavební firma: - rekonstrukce domů, bytů - fasády - zateplení budov - pokládka zámkové dlažby - poty, podezdívky - zednické práce. Další služby: - údržba zeleně - úklidové služby (mytí oken, čištění koberců, úklid po řemeslnících...)

Psí salon, salon pro psy: - stříhání, koupání psů.

Služby: - inzertní server Equimarket - koně - jezdecké potřeby - ježdění a výcvik

Činnost: - vývoj a prodej databázových aplikací i distribučních systémů

Výroba, tisk: - propagační materiály.