Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Činnost: - reklamní, nástěnné malby - malování replik selského nábytku. Tetovací salón: - Beroun, Husovo náměstí 85

Agentura Jareal Praha: - realitní kancelář.

Činnost: - komplexní služby v oblasti ekologie a životního prostředí

Služby: - prodej a aplikace piercingových ozdob i šperků z chirurgické oceli a titanu.

Služby: - architektonické studie - urbanistické studie - stavební projekce

Služby: - květinářství Svatební salon.

Úklidové služby - profesionální kompletní úklid komerčních, veřejných a bytových prostor - údržba zahrad.

Environmentální poradenství - zabýváme se problematikou životního prostředí - nabízíme udržitelná řešení.

Společnost Ravenell security, s.r.o. prezentuje nový, efektivní způsob ostrahy, založený především na kvalitním výběru a přípravě bezpečnostních pracovníků.

Vyrábíme a montujeme informační tabule, velkoplošné i světelné reklamy či firemní štíty. Nabízíme popisky i grafickou úpravu výkladních skříní.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Služby: - grafický design - art director,

ENY Salon - kosmetikcé služby - čištění pleti - depilace - barvení řas.

Služby - masáže - baňkování.

Služby - návrh a design stavebních prvků - design interiéru domů a bytů - design komerčních prostor.

Činnost - servis autobusů a nákladních vozidel - myčky autobusů, nákladních a osobních vozidel - prodej pohonných hmot - pronájem budov, nebytových prostor a parkování.

Výroba, prodej, e-shop: - pouzdra a obaly na hudební nástroje - transportní obaly - stojany, pulty, držáky - vybavení orchestrů a divadel - hlediště, tribuny Prodej, půjčovna, pronájem: - pojízdné pódium

Jsme vlasové studio Lenés v Berouně. Nabízíme dámské a pánské kadeřnictví. Včetně prodeje vlasové kosmetiky. Dále nabízíme kosmetické služby. Objednejte se dle Vašich možností.

Skladování, velkoobchod: - automobilové benzíny - benzín - motorová nafta - ETO, MEŘO Služby: - čerpací stanice - partnerský program, tankovací karty

Jsem webdesigner na volné noze. Mohu pro Vás vytvořit čistý a funkční web, který zaujme grafikou, ale především na něm uživatelé snadno a rychle najdou to, co hledají. Protože lidé na internet chodí především pro dobře dostupné informace. Nabízím grafické návrhy a kódování internetových stránek, převedení stránek na redakční systém, návrh textů a ...