Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Psí salon: - stříhání, úprava, koupání psů - trimování - vyčesávání dlouhosrstých plemen - mechanické odstranění zubního kamene

Překladatelské služby: - anglický jazyk - technická angličtina.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence.

Překladatelské, tlumočnické služby: - anglický jazyk, angličtina - německý jazyk, němčina - ruský jazyk, ruština.

Služby: - stříhání, úprava psů (malá, střední plemena psů).

Činnost: - tvorba webových stránek, internetových obchodů.

Kosmetické studio: - kosmetika - prodlužování řas - barvení obočí, řas - nastřelování náušnic.

Grafické práce: - reklamní grafika - knižní ilustrace.

Letohrádek Vendula poskytuje sociální služby pro lidi s jakýmkoliv handicapem. Provozujeme denní a týdenní stacionář, krizové centrum, chráněnou řemeslnou dílnu, chráněnou pekárnu i prádelnu. Dále nabízíme rekondiční rehabilitace a autodopravu pro imobilní osoby. Služby jsou určeny pro osoby s mentálním, tělesným, kombinovaným, smyslovým či ...

Svatební salon Prodej svatebních a společenských šatů české výroby za skvělé ceny: - svatební šaty pro nevěsty, ženichy i ostatní svatebčany - oblečení na svatby pro děti - chlapce i dívky - šaty pro družičky - pánské obleky - společenské a večerní šaty. Komplexní svatební servis a služby: - Vizážistka - svatební líčení a účesy - ...

Kladenský denník: - noviny - regionální informace - inzerce soukromá i firemní.

Prodej, půjčovna: - nářadí - brusky, bourací kladiva, čerpadla a další Práce, služby: - úklid - stěhování - renovace, čištění dřevěných podlah.

Využití probiotických mikroorganizmů v praxi.

Tvorba webových stránek, online marketing a copywriting. Vytvořím nový nebo upravím váš starý web, aby dobře reprezentoval co děláte. Napíši texty, které přesvědčí vaše zákazníky. Nastavím SEO vašich stránek a pomůžu vám s propagací v online světě.

Rekondiční studio: - VacuShape - Rolletic - sauna - solárium, kolárium - masáže, zábaly - kosmetika - manikúra, pedikúra.

Výroba reklamy: - reklamní nápisy, cedule - polepy automobilů - samolepky - reklamní tašky.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí.

Design a návrhy interiérů - stínící technika, nábytek, dekorace.