Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Činnost: - úklidové služby (úklid domácností, firem, mytí oken, čištění koberců) - ruční mytí vozidel - čištění interiérů vozidel.

Dodávka: - software pro správu nemovitostí, bytových domů, komerčních budov.

Tvorba, služby, prodej: - aplikační software - ekonomický informační systém - počítačové komponenty.

Půjčovna, pronájem: - skákací hrady - nafukovací skákací atrakce.

Prodej: - počítače, notebooky - PC komponenty. Služby: - správa počítačových sítí.

Psychiatrie. Klinická psychologie. Gerontopsychiatrie. Sexuologie.

Služby: - tvorba internetové aplikace, webové stránky, e-shopy - mobilní aplikace - grafické návrhy - SEO - sociální sítě

Servis pro byt‚ dům a zahradu - pokládka plovoucích podlah - pokládka zámkových dlažeb - malířské práce - klempířské práce - sekání trávy, hrabání listí, kácení stromů - úklidové práce.

Výkup: - železo, železa - papír - barevné kovy Další služby: - likvidace odpadů včetně nebezpečných - zemní práce - kontejnerová a kamionová doprava - ekologická likvidace autovraků a vozidel

Výkup: - zlomkové zlato, šperky, zlaté slitky

Služby: - technický poradce ekologie, chemie, systémy řízení.

Tiskárna. Reklamní agentura. Výroba, tisk, distribuce: - pohlednice -tisk reklamních prospektů, katalogů, kalendářů a publikací -velkoformátová reklamní fotografie -grafické návrhy -sazba, DTP*. Kompletní příprava podkladů pro tisk. Mediální reklama.

Ateliér Železný Architektonická a projektová kancelář. Projekty rodinných domů, bytů, městských i veřejných prostor, rekonstrukce, včetně památkově chráněných objektů.

Provádím architektonické návrhy staveb, interiérů a zahrad. Projekt zpracovávám ve všech fázích od studie přes stavební povolení až k prováděcí dokumentaci a kolaudaci. Možné jsou i různé konzultace, např. při pořízení nemovitosti.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby - průvodce, překlady, tlumočení v polském a českém jazyce.

Bezpečnostní a úklidové služby - fyzická ostraha objektů - recepční služby - osobní ochrana - vymáhání pohledávek - úklid domácností, kanceláří i výrobních hal - mytí oken. Pobočka - adresa: Římská 45, 120 00 Praha 2 Vinohrady - B. Smetany 2578/11a, 370 01 České Budějovice.