Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Recyklační centrum Kutná Hora: - bioodpady - stavební odpady - ostatní odpady - služby - demolice objedktů, zemní práce Autodoprava. Údržba zelených ploch, výsadba zeleně.

Nákladní autodoprava kontejnerovými vozy DAF a AVIA Výkup - železo - barevné kovy Prodej - uhlí, koks, brikety - štěrk, písek - propan butan Kontejnerová služba Likvidace odpadů Provozovna: Průmyslová 55, Zruč nad Sázavou

Služby - prodlužování řas - úprava obočí. LV studio - adresa: Lidická 301, Vlašim.

Úklidové služby - úklid domácností - generální úklid domácností - mytí oken - žehlení.

Masér, služby - masáže sportovní, rekondiční, relaxační. Provozovna: - adresa: Kubova 505/6, 186 00, Praha 8 - Karlín

Služby - SEO optimalizace, SEO analýza - PR články - copywriting - webdesign - PPC - překlad, kontrola a korektura textů v anglickém jazyce.

Polygrafická výroba: - tiskárna - grafické studio - knihařské práce - vázání diplomových prací - rámování obrazů.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Služby - velkoformátový tisk - digitální tisk - webdesign - reklamní předměty.

Předmětem naší činnosti je tvorba a vývoj informačního systému, podnikového softwaru, softwaru na míru, google apps, internetových aplikací pro správu dat a kontaktů, zřizujeme firemní chat, videokonference a další.

Práce: - zemní, výkopové (traktorbagr JCB) - přeprava, odvoz odpadních vod (kaly, odlučovače tuků, septiky).

Restaurace s denním provozem, letní terasa, dobře vybavený dětský koutek Hotelové ubytování: - 21 kompletně rekonstruovaných pokojů, kapacita 46 osob Ubytovna: - 21 pokojů před rekonstrukcí sloužících zejména k dlouhodobému ubytování pracujících Bowling - 2 dráhy Obchodní zóna v objektu. Pronájem: - volné obchodní prostory, sklady ...

Čistírna MM Kutná Hora Služby: - praní - žehlení - mandlování - mokré čištění - chemické čištění - odstraňování skvrn - čištění peří - impregnace - čištění kůží, kožešin a kožichů a další - pro hotely, nemocnice, ubytovací zařízení, ozbrojené složky, divadla.

Hodinový manžel Brusičské práce IT služby Návrhy interiéru

Služby: - masáže - erotické masáže - tantra masáže - společnice. Provozovna: Nádražní 21 Praha 5

Výroba: - audiovizuální díla - dokument - firemní prezentace - reklama - videoklip.

Fotografka. Objednávky po telefonické dohodě pouze v uvedených časech: Po - Pá: 8:00-12:00; 13:00-17:00 So: 8:00-11:00

Pohřební služba - převozy zesnulých NON - STOP - smuteční oznámení na počkání - vyřízení veškerých formalit s úmrtím - kopání hrobů - zajištění kněze, řečníka, hudby, vazeb i autobusu pro smuteční hosty

Výroba, prodej: - obalový materiál - LDPE fólie, odpadní pytle, sáčky - stretch fólie - bublinková fólie - pásky Recyklace plastů.

TREBIS Zabýváme se správou nemovitostí, realitní činností, úklidovými pracemi a možností zprostředkování stěhovacích služeb, účetnictví a dalšími.