Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kadeřnické studio: -návrh a zhotovení dámských a pánských účesů -prodej: -značková kosmetika WELLA.

realitní kancelář - 55 poboček v České republice a 10 na Slovensku - více než 550 makléřů v obou zemích - denně v nabídce přes 10 000 nemovitostí - svoji nemovitost u nás hledá více než 50 000 klientů - celoplošná inzerce a vlastní M&M realitní magazín - nadstandardní péče o klienty - vlastní hypoteční centrum – M&M hypotéka na klíč - ...

Služby: - masáže - relaxační masáže - indická masáž hlavy - manuální lymfodrenáž.

Stavby, projekce, dodávky, výroba, servis: -zahradní stroje -zemědělské stroje pro malá hospodářství Projekty, vývoj, dodávky

Celkové ošetření pleti, líčení, relaxační masáže, mikromasáže očního okolí, odstranění nežádoucích chloupků, depilace a parafínové zábaly. Kosmetické ošetření s vitamínem C, Global lift, Corrective, Eternal, Aquatherm, Natural defence, Platinum. Prodej kosmetiky a krémů značky Skeyndor.

Grafický závod Nekola, s.r.o. Společenské tiskoviny: - vizitky, pozvánky, letáky, plakáty - svatební a promoční oznámení. Hospodářské tiskoviny: - faktury, stvrzenky, objednávky - tiskopisy pro dopravce - dopisní papíry, dodací listy. Knihařské zpracování: - bloky - složky - brožury.

Realitní servis včetně souvisejícího právního, obchodní a zprostředkovatelská činnost, mezinárodní osobní autodoprava, vedení jednoduchého účetnictví a daňové evidence, ekonomické poradenství.

Odborné články v oblasti IT, recenze, rešerše, rozbory, návody, tutoriály, případové studie. Překlad IT textů z angličtiny.

Fotoateliér Valoušek Kopírování Tisky Kalendáře Fotodárky Maxifoto

Naše realitní kancelář se sídlem v Kutné hoře nabízí zprostředkování prodeje rodinných domů, bytů, pozemků, komerčních i nekomerčních prostor v celém regionu Kutnohorska, tedy i v Čáslavi, Kolíně a celém okolí. Nabízíme kompletní zprostředkování prodeje, včetně pomoci při ocenění nemovitosti i převodů energií na nového majitele.

Půjčovna: - svatební a společenské šaty - šaty do tanečních - pánské obleky

Svatební agentura Na vaše přání zajistíme kompletní svatební přípravu. ... šaty, obleky, doplňky, snubní prsteny...

Svatební salon Provozování svatebního salonu a půjčovny společenských šatů. Zajišťování kompletního svatebního servisu svatební oznámení, kosmetika, květiny, kadeřnictví. Snubní prsteny s výraznou slevou při zapůjčení svatebních šatů..

Služby: - mezinárodní spedice - veřejný celní sklad - distribuce zboží - výroba čárového kódu(EAN 13, EAN 128) - polepení čárového kódu - polepení českými etiketami - přebalování kartonů - příprava kartonů - příprava kartonů k zaslání PROFI balíkem - nastřelení visačky - výroba české etikety A6, A5 - lepení datumu výroby ...

Prodej - vlasové kosmetické přípravky Kadeřnictví - kreativní střihy - módní trendy barvení - společenské účesy na plesy, svatby či pracovní schůzku - pracují s vlasovou kosmetikou ALCINA

Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)