Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba, tvorba: -www stránky -internetové obchody -webdesign

Hledáte tiskárnu, která Vám kvalitně vytiskne publikace nebo reklamní materiály? Pak kontaktujte tiskárnu a polygrafické studio Label spol. s r.o. v Kutné Hoře. Společnost Label se již od roku 1991 zabývá výhradně polygrafickou výrobou od grafického návrhu přes ofsetový tisk až po finální knihařské zpracování. Výsledkem naší práce jsou pak ...

Svatební agentura Nabídka služeb svatební agentury. - půjčovna svatebních šatů Vám nabízí svatební šaty: - Divina Sposa - Miss Kelly - Miss Paris - pánské obleky - plesové šaty - snubní prsteny - svatební oznámení - květinový servis - fotograf Služby: - kosmetické Zajistíme svatby na klíč. Svatební salon ...

Svatební agentura: - půjčovna svatebních šatů Vám nabízí svatební šaty: - Divina Sposa - Miss Kelly - Miss Paris - pánské obleky - plesové šaty - snubní prsteny - svatební oznámení - květinový servis - fotograf Služby: - kosmetické Zajistíme svatby na klíč. Svatební salon IN Tyršova 354 Semily 51301 - tel.: ...

Výkup kovů Kolín, Kutná Hora. Poskytujeme kontejnery a provádíme likvidaci nebezpečných odpadů. Firma vykupuje odpad, barevné kovy i papír na svých pobočkách v Kolíně, Kutné Hoře i Trnávce u Chvaletic.

Extravagantní, ale i klasické účesy, celkové proměny, společenské, svatební účesy, rasta copánky, kosmetické poradenství, nabídka profesionální vlasové a pleťové kosmetiky, asymetrické účasy a francouzské melírování.

Technologie úpravy nerostných surovin: - uhlí - komunální odpad.

Tvorba internetové obchody Webhostingové služby

Úklidová služba: -jednorázový, pravidelný úklid. -mytí oken. -čištění koberců. -úklid domácností. -čištění interierů vozidel.

Praní a mandlování prádla. Možnost rozvozu (při větší zakázce).

Pěstování: - kaktusů. Prodej: - kaktusy - literatura pro pěstitele kaktusů. Výroba osiv a sadby, školkařských výpěstků a genetického materiálu

Agentura BEST Služby: -komplexní úklidový servis.

Služby: -fotografie -video -tisk -webdesign.

Služby: -kosmetické -kadeřnické -celotělový zábal -masáž.

Millennium Design - reklamní a grafické studio.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod. Prodej a servis: - výpočetní technika - počítače - kancelářská technika.

Vývoj SW, softwarová řešení, internetové prezentace, správa sítí a serverů, návrh systémů a sítí, zpracování dat, počítačové poradenství, školení.

Pohřební služba: - kremace - převozy zesnulých - zajištění věnců, uren - pohotovostní služba.

Pohřební služba. Převoz zemřelých - stálá služba: tel.: 602 391 128