Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Regenerace aktivního uhlí. Odvoz a likvidace odpadů. Odvoz a likvidace nebezpečných odpadů. Prodej kompostů. Prodej zahradní zeminy. Nebezpečné odpady: Veterinární odpad. Zdravotnický odpad. :

Výroba: -samolepicí etikety (všechny typy): -grafické -termo a termotransfer -s perforací a s náseky -sandwich -kotouče, archy. Potisk: -papírové a vrstvené obaly v rolích: -papír/PE**(50/20, 50/40...) -Al/papír/PE -Al folie (hliníkové) apod. Technologie: -UV** Ofset, UV** Flexo, Vodové Flexo, Kovoražba ...

Práce: - úklidové - čištění koberců, čalounění.

Činnost: - návrh, realizace interiérů (bytové, komerční).

Autorská malba - nástěnné malby interiérů pro děti - dekorační samolepky - ilustrace knih. Webdesign - tvorba webových stránek. Výtvarné kurzy - výtvarné kurzy a kroužky pro děti.

Architektonický ateliér - projetování staveb - autorský dozor.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Psychologická ambulance, psychoterapie - psychoterapeutická pomoc - psychologické poradenství.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí.

Služby: - koučink - branding - mediace v rodinných záležitostech.

Služby: - překlady, tlumočení: - anglický jazyk, angličtina.

Překladatelské, tlumočnické služby: - ruský jazyk, ruština - bulharský jazyk, bulharština - slovenský jazyk, slovenština.

Designérské studio, návrh, realizace: - interiéry.

Naší hlavní činností je provádění thajských masáží speciálně vyškolenými terapeutkami z Thajska, které mají dlouholeté zkušenosti s masážemi v různých zahraničních resortech a lázních.

Překladatelská agentura Mailbox translations nabízí kvalitnía odborné překlady textů, tlumočení do téměř všech světových jazyků. Překlady textů jsou prováděny profesionálními překladateli za výhodné ceny.

Vývoj, výroba: - měřící přístroje pro měření ionizačního záření

Služby: - vývoj on-line aplikace gReception pro vědecká setkání, společenské akce, zájmové skupiny a spolky

Služby - návrhy expozic - grafické práce, 3D vizualizace - vybavení výstavních expozic - další služby pro veletrhy a výstavy.

Zabýváme se kompletním prodejem nemovitostí.

Jsem lektorka, trenérka, koučka a autorka e-booku. Našim cílem je rozvíjet jednotlivce ve firmách dosahovat vysoký a požadovaný výkon. Poskytovat kvalitní vzdělávání a rozvoj odpovídající potřebám společnosti i jednotlivců. Motivovat k dalšímu rozvoji, žádoucím změnám. Učit účastníky přebírat odpovědnost za svůj rozvoj, chování a ...

Služby: -čistírna koberců a čalounění

V nabídce naší firmy jsou veškeré služby v oblasti bytových interiérů, počínaje PC projektem, zaměřením, zpracováním dokumentace, výrobou a montáží konče. Spolupracujeme s několika studii, kterým dodáváme kuchyňské linky, upravujeme atypické prvky a zajišťujeme montáže.