Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - personální poradenství - vyhledávání manažerů a expertů v oblastech IT, telekomunikací, automobilového průmyslu, výroby, strojírenství a vývoje

Činnost: - IT služby - návrh a realizace počítačových sítí

Realitní makléř - prodej nemovitostí.

Hodinový manžel - drobné řemeslné práce a opravy - úklidové práce.

Služby - masáže. Šamanské vzdělávání - vzdělávací programy.

Hodinový manžel - drobné úpravy v domácnosti - práce na zahradě - sestavování nábytku.

Služby: - vnitrostátní, mezinárodní přeprava chlazených a mražených potravin - skladování chlazeného, mraženého zboží - odtahová služba pro nákladní automobily - mycí linka pro nákladní automobily, autobusy.

Prodej - vodo topo - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál. Topenářské práce. Vodoinstalační práce. Plynařské práce. Čištění - kanalizační potrubí vysokoltlakým strojem.

Komunikační agentura zajišťující fullservisové služby v oblasti marketingu, reklamy a mediální komunikace. Jsme specialisté v online marketingu, event marketingu, v organizaci promo akcí a public relations. Naše kampaně jsou vždy zaměřeny na výsledek.

Salon Perfect, služby: - kadeřnictví - kosmetika - manikúra - pedikúra - masáže.

Fotorealistické vizualizace a animace CNC frézování Tvorba - 3D CAD/CAM software pro vytváření návrhů plavidel

Kadeřnictví - prodlužování a zhušťování vlasů keratinem a metodou MICRO RING - kreativní střihy - melírování i vrstvené - extravagantní účesy - vlasové masáževlasové poradenství v oblasti barev, střihů a stylingu Kosmetika - líčení - externí vizážistka odborné poradentství oblasti life stylu

Prodej, opravy, servis - počítače, PC sestavy, notebooky - instalace a konfigurace serverů a síťových systémů.

Služby: - psí hotel - salon pro psy - psí školka.

Internetový obchod, eshop: - produkty pro úsporu vody - perlátory - EKO drogerie.

Činnost: - logistika, skladování zboží - logistika, skladování zboží pro internetové obchody - vnitrostátní, mezinárodní autodoprava.

Služby - digitální potisk textilu - strojové vyšívání.