Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba filmových, video a TV pořadů, spotů a upoutávek. Zvládneme vytvořit dokument, reklamu i prezentace.

Projektová činnost ve výstavbě ocelových konstrukcí.

Zaměřuji se na konzultace v oblasti lidských zdrojů, rozvoj lidských zdrojů, trénink obchodních a manažerských dovedností, koučování a on-job trénink s obchodními zástupci.

IT služby, správa sítí a webových stránek.

Čištění kožených a látkových sedacích souprav, čalouněného nábytku a koberců. Drobné údržbářské práce.

Řízení firem. Personální a podnikatelské poradenství.

Digitální ofsetový tisk, mailing a vazba knih.

Překladatelská činnost - němčina. Výuka techniky mluveného projevu a jevištní řeči. Rétorika.

Diva studio se věnuje péči o tělo i obličej pomocí přístroje francouzské výroby LPG. Jedná se o neinvazivní a zcela přírodní formu hubnutí, péče o celulitidu, povislou kůži, vrásky a lymfu.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Činnost technických poradců v oblasti životního prostředí Projektová činnost ve výstavbě

Správa a nemovitosti Úklidové služby Úpravy a údržba - zahrady

Pravidelné úklidové práce: - komplexní úklid 24 hodin denně - úklid administrativních budov, továren, venkovních ploch, výstavních hal (ploch skladů) - třídění odpadu - nebezpečný odpad - servis hygienických a toaletních potřeb.

Dárková balení v balónku - shop - párty zboží a dekorace Prodej a e-shop - párty zboží a dekorace

Skenování a digitalizace dokumentů Archivace dokumentů Protokolární skartace dokumentů Spisová služba Třídění dokumentů Tisk čárkových kódů Inventarizace

-Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních ...

Architektonická a projektová kancelář. Návrh a zpracování dokumentace a provedení stavby rodinných domů i občanských staveb.

Poradenství v oblasti: -cestovní ruch -hotelnictví -gastronomie