Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prodej - ochranné pomůcky Zpracování - kovový odpad

Výcvik - psi Ubytování psů Prodej - elektronické obojky - krmiva pro psy

Nakladatelství - české zákony v němčině

Kompletní reklamní služby Výroba - reklamní předměty Výroba - řezaná reklama Ofsetový tisk - velkoplošný tisk Grafické studio

Pořádání - přípravné kurzy k přijímací zkoušce na vysokou školu obor psychologie Psychologické poradenství a diagnostika

Psychologické poradenství - psychoteraperut

Kurzy - psychoterapie Psychologické poradenství - psychoterapie

AVAREAL - www.bubli.cz : Nákup, prodej či pronájem nemovitostí, včetně veškerého právního a finančního servisu. Naši obchodní partneři po celé ČR aktivně vyhledávají kupující - zájemce o nemovitost. Profesionální realitní makléři, individuální přístup. Působnost po celé ČR!!

Kosmetický salon - celkové ošetření pleti - depilace voskem - chemický peeling - parafínové zábaly - trvalá na řasy

Služby: Pult centralizované ochrany: - ochrana domů a bytů - ostraha komerčních objektů - fyzické prověrky zajištění objektů. Bezpečnostní analýza: - analýza bezpečnostních rizik u stávajících režimů a systému zajištění ostrahy objektů - posouzení bezpečnostních rizik bezpečnostním průzkumem.

-Překladatelská činnost (angličtina, slovenština, polština), -jazykové korektury, -administrativní služby, -další služby dle dohody.

Psí salon - stříhání - trimování - vyčesávání - čištění uší - stříhání drápků - čištění analních žlázek

Společnost REZEK® spol. s r.o. poskytuje především služby spojené s projekcí a realizací staveb a realitní činností: - prodej stavebních parcel - výstavba rodinných domů - návrhy interiérů

Nabízíme tvorbu internetových obchodů, webových prezentací a aplikací. Poskytujeme webhostingové a DTP služby. Fotografujeme objekty z výšky.

úklid domácností a firem, chemická čistírna oděvů,

Pronájem - nebytové prostory

Mezi naše služby patří zejména internetový marketing, optimalizace pro vyhledávače (SEO), tvorba webových stránek a doménové poradenství. V těchto oblastech Vám rádi poradíme a pomůžeme vašemu internetovému obchodu/webu přivést nové zákazníky.

Zabýváme se stavbou řadových rodinných domů, dvojdomů a nabídkou pozemků. Nabízíme realizace inženýrských sítí.