Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Společnost MINARO s.r.o. se orientuje na výrobky šetrné nejen k životnímu prostředí, ale i k peněžence svých zákazníků. Prodej magnetických frekvenčních rezonátorů pro fyzikální úpravu kapalin. Prostředky na neutralizaci pachů a osvěžování vzduchu "Fragrance Master".

Autodoprava Plovoucí podlahy Pokládka kobercú Drobné opravy v domácnosti Úklid bytu

Jsme realitní inzertní server zaměřený na pronájem bytů, domů, kanceláří a dalších nemovitostí od přímých majitelů i realitních zprostředkovatelů a kanceláří

Vedení účetnictví, daňové poradenství, komplexní správa objektů ve vlastnictví družstev, společenství vlastníků, soukromých fyzických osob

Pořádání - počítačové kurzy Pořádání - kurzy a semináře osobnostní, manažerské a zdravotní

Velkoobchod - kosmetika Kosmetický salon Firma RaM Cosmetics - Jean Klébert Professional je výhradním dovozcem a distributorem výrobků Jean Klébert od roku 1995.

nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) opravy silničních vozidel silniční motorová doprava nákladní zemní práce

Solárium Aerobic - zumba Fitness centrum Sauna Masáže

Specializujeme se na fotografické služby a to především pro firemní zákazníky. Nabízíme služby v oblasti reportážní fotografie, produktové fotografie a reklamní fotografie. Od fotodokumentace firemních akcí, promotion, rautů, konferencí, firemních událostí, kulturních a sportovních akcí, veletrhů až po produktovou fotografii Vašich výrobků.

Pronájem skladovacích chlazených a nechlazených prostor.

Úklidový servis. Firma Herkules je rodinná úklidová firma působící v oblasti Prahy a Středočeského kraje. Služby: - domácí a venkovní úklidové práce pravidelně i jednorázově - mytí výloh a skleněných ploch - pravidelné denní, jednorázové úklidové práce kanceláří, bytů, rodinných domů, panelových domů - úklid jarní (vánoční) - ...

Poskytujeme poradenství v oblasti gastronomie, médií a marketingu. Zajišťujeme následné realizace. Pořádáme zábavní programy.

Dodávka - hardware - software Servis - hardware - software Připojení k vysokorychlostnímu internetu.

Projektování staveb: - bytová výstavba - prodejny - skady - výrobní závody - kancelářské celky.

Zajištění technických služeb města. Skladování a likvidace odpadů. Provoz sběrného dvora.

Orpas je moderní, dynamicky se rozvíjející společnost, která se zabývá organizací a řízením externích i interních pracovníků úklidu Strategií naší společnosti je poskytnout kompletní a odborné služby všem firmám, kteří chtějí kvalitní služby a perfektní čistotu.

Nabídka poradenské činnosti v oblasti internetových aplikací a zastupování při výběrovém řízení dodavatele služeb.

Nabídka kompletních zemních prací, demolicí, odvozu suti a odpadu.

Skladovací servis: - skladování - vedení skadového hospodářství - expedice - překládkové služby - příjem a výdej skladovaného zboží - rozvoz zboží.

Přepravy těžkých a nadměrných nákladů, doprovody, povolení. Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava včetně částečných přikládek a skladování.

Zpracováváme mzdy, daňovou evidenci a účetnictví. Zajišťujeme teambuilding, pracovní povolení a víza. Poskytování personálního poradenství.