Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Reklamní služby, výšivky, nášivky, potisky.

Poskytování služeb v oblasti správy nemovitostí.

Nabízíme 2x squash, 2x solárium, spining, tělocvična, sportbar, sportovní přenosy s kvalitním obrazem a ozvučením. Příjemné posezení se zahrádkou. Zajišťujeme také aerobic, zumbu, cvičení pro děti a spoustu jiných možností.

Internetový prodej automatických obchodních systémů pro obchodování na měnovém trhu FOREX. Automatické obchodní systémy - výdělek řízený algoritmem bez stresu a bez práce.

Jsme menší překladatelská agentura zabývající se překladatelstvím odborných textů z oboru medicíny a farmacie v jazyce anglickém. Naši překladatelé mají vzdělání magistr farmacie. V oboru působíme od roku 1997. Mezi naše zákazníky patří významné farmaceutické společnosti a organizace zabývající se realizací klinických studií. Reference Vám rádi ...

Výhody ze spolupráce s ppm czech. Společnost ppm czech na Česko-Slovenském trhu nabízí nejen bohaté zkušenosti, ale také nejširší škálu kvalitních a zkušených pracovníků. Okamžité celorepublikové pokrytí ČR a SR zajištěné jedinečným týmem stálých a zkušených lokálních Area Manažerů.

Služby: -vyklízecí -bourací -úklidové

Přepracování odpadů s obsahem drahých kovů, výroba zvláště nebezpečných jedů, výroba čistých drahých kovů.

- kadeřnictví - vizážistika - masáže - japonské tetování

Služby: - pro rodinu, domácnost - hlídání dětí - služby seniorům, zdravotně postiženým.

Společnost Extend IT poskytuje poradenství, konzultační služby a podporu nejen pro uživatele produktů fi rem Oracle, Microsoft a Citrix. Uplatňujeme moderní optimalizační metody, jako jsou virtualizace a cloud computing. Extend IT se transformovala ze společnosti Pythian Europe, která od roku 2008 poskytovala expertní služby a vzdálenou ...

Výroba, vývoj: - internetové aplikace - webové stránky.

Poradenství v oblasti Feng Shui a zdravého bydlení: - konzultace a projekty pro interiéry, stavby a zahrady - posudky a návrhy firemního designu - původní čínská typologie osobnosti

Poskytování bezdrátového připojení k internetu a prodej a servis výpočetní techniky.

Tandemové seskoky s padákem, základní parašutistický výcvik, poskytování tělovýchovných služeb v oblasti parašutismu, specializovaný maloobchod a činnost technických poradců.

Firma DEMK s.r.o. působící v Praze a okolí se zabývá ukládkou inertních materiálů, prodejem štěrků a písku, recyklačními technologiemi a také zajišťuje dopravu sypkých stavebních materiálů na místo určení, odvoz odpadu a suti v kontejnerech.

Prodej: - průmyslové vysavače pro bežná i riziková pracoviště - centrální vysavače - mycí a zametací stroje - úklidové stroje - stroje na praní koberců. .

Gemfor s.r.o. se specializuje na vytváření softwarových řešení pro mobilní komunikace.

Jsme poradenskou firmou s mezinárodní působností, která při rozvoji organizace vytváří centrální procesy změny a zapojuje potenciál všech zúčastněných, týmů, skupin.

Společnost ALIMEX s.r.o. je systémový integrátorem v oblasti bezpečnostních technologií, kde největší důraz je kladen na komplexní řešení stavěné podle aktuálních potřeb zákazníka s možností dalšího rozvoje.