Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Návrh, vývoj, provoz: - webové stránky - aplikace

Činnost: - Klub Předškoláček pro děti od 2 do 6 let

Činnost - podlahářské práce, pokládka koberců - čištění koberců.

Reklamní agentura - výroba a dodávka reklamních a propagačních předmětů.

Činnost: - investice a projekty v oblasti nemovitostí a činností spojených s jejich přípravou, realizací a následným provozem.

Služby: - zprostředkování chůvy, pečovatelky a hospodyně z Filipín

Služby: - správa sítí a informačních technologií - dodávka, instalace HW, SW - tvorba webových stránek

Služby: - tvorba webové stránky, e-shopy, redakční systémy - SEO - programování - grafika - správa sítí

Služby: - likvidace, skartace dokumenty, doklady, diskety, videokazety, CD, DVD...atd.

Manažerské poradenství - workshopy, koučování - výcvikové programy.

Vydavatelství Baron - pohlednice - regionální a dětská literatura.

Vyřízení stavebního povolení, ohlášky stavby, kompletní vyřízení, ostatní služby, PENB, PBŘ, geodetické zaměření, radon. Zajistíme potřebné podklady pro podání na stavební úřad. Dle nového zákona od 1.1.2018 zajistíme vše potřebné. Konzultace zdarma. Poradenství zdarma.

DIGOSS s.r.o. je výhradně českou společností, která nabízí komplexní úklidové služby a dodávku hygienického materiálu v Praze a Středočeské kraji. Jsme jedni z prvních, kdo začal v České republice úspěšně používat moderní barevné metody úklidu.

Služby: - správa počítačů a počítačových sítí - outsourcing IT - instalace a konfigurace SW a HW - internetové služby (registrace a provoz domén, webhosting)

Konstrukční a vývojové práce - 3D grafika - design a konstrukce výrobku. Výroba a lisování plastů.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Jsme nezávislá společnost a za více než 10 let působení na telekomunikačním trhu jsme se rozvinuli ve společnost poskytující komplexní telekomunikační služby v regionu střední Evropy. Nyní se soustřeďujeme na dodávky, výrobu a instalaci telekomunikační techniky té nejvyšší kvality.

Služby: - kompletní poradenství pro bytové domy - dotace - technické posouzení nemovitostí, financování

Nabídka vázání a konečného zpracovávání knih.

Poskytování celně deklaračních služeb při dovozu a vývozu zboží, zpracování a odeslání intrastatu. Nabídka daňových služeb, konzultací a právní podpory.

Autodoprava: - odvoz odpadních vod, fekálií, vývoz jímek (cisterna) - nákladní autodoprava (Tatra, Mercedes Atego). Služby: - zemní práce - zakládání zahrad - sekání trávníků.

Služby: - skladování zboží - skladová logistika.

Internetový obchod, e-shop: - psací potřeby - pastelky, voskovky, gumovací pera - rýsovací potřeby - milimetrový papír - sešity - výtvarné potřeby - razítky, korálky, šablony.