Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Svět hardware je nezávislý server s denním zpravodajstvím z oblasti IT, rozsáhlými recenzemi HW komponent a srovnávacími testy s poznatky.

Výroba: -zámečnická -kovovýroba -kovářské práce -vrata, vrátka, zábradlí, svodidla, mříže -přístřešky z polykarbonátu -výrobky z nerezu, ocelové konstrukce -zámky. Výroba, montáž: -zábradlí, mříže, ploty, vjezdové brány, schodiště, přístřešky -atypická garážová vrata -opravy a výměny dveřního kování, zámků a dveřních ...

Architektonický ateliér: ekologie architektury v oblasti urbanismu malých sídel, architektury a krajiny, funkční design a nízkoenergetické a pasivní budovy, dřevostavby, individuální interiérová a výstavářská tvorba

Realitní kancelář: -prodej a koupě bytů, chat, chalup a rodinných domů.

Komplexní servis v oblasti IT pro firmy, školy, obce, státní spravu a domácnosti. Prodej hardware, software, pronájem kopírek: -instalace a konfigurace počítačových stanic, serverů, sítí a periferií -správa počítačových sítí -pravidelné zálohování a zabezpečení dat -výběr vhodného poskytovatele a připojení k internetu -zabezpečení ...

Výroba: -razítka. Reklamní činnost: -výrobky a služby z oblasti zelené reklamy materiály: -recyklovaný, kukuřičný a biodegradabilní plast, recyklovaný papír, bio bavlna, dřevo, materiály pro digitální tisk bez PVC a další ekologicky šetrné materiály -pro jednotlivce, nadnárodní společnosti Nabízí: -výrobky a služby z oblasti ...

Tvorba webů a eshopů pro menší firmy a živnostníky.

Nabízíme kvalitní projekty rodinných domů, interiérů, rekonstrukcí i všech ostatních druhů staveb. Zajišťujeme všechny fáze od architektonické studie po realizační dokumentaci.

Natáčení a zpracování videofilmů, fotografické práce, digitalizace starších nahrávek a fotografií, jejich úpravy a opravy, přepis na všechna běžná záznamová média Dokumenty, reklamní spoty, rodinné a společenské události, sportovní a kulturní akce - vše dle Vašeho přání. Scénáře, komentáře a hudební doprovody k filmům.

Grafické zpracování a předtisková příprava reklamních a firemních materiálů, tisk (ofsetový, digitální, velkoplošný). Výroba a instalace reklamy.

Prodej, splátkový prodej, servis, montáž: -počítače, výpočetní technika -tiskárny, další periferie -počítačové doplňky -sestavy na přání -montáž a zahoření zdarma.

Výroba: -světelné reklamy -reklamní panely -levná frézovaná písmena -informační a orientační systémy -úsporná světelná reklama-LED diody -digitální a velkoplošný tisk -tisk fotografií a zvětšenin -tisk fotografií na plátno -samolepky a polepy automobilů -tisk plachet a bannerů -polepy výloh a firemních štítů -frézování ...

Foto V pasáži. Prodej: -fotopřístroje, foto příslušenství -fotomateriály Fotoateliér: -fotografie -portrétní digitální systém - vlastní výběr -reportáže -kopírování do A3, laminování -dárkové předměty na počkání do 1 hodiny -potisk hrnků, polštářů, triček a puzzle.

Tiskárna: -ofsetový tisk jedno i vícebarevný -plakáty, noviny, časopisy -letáky, oběžníky -barevné vizitky -novoročenky, kalendáříky, stravenky -celobarevný malonákladový tisk -tisk dokladů na samopropisovací papír -tisk samolepek na arších. DTP studio: -počítačová sazba -grafická úprava tiskopisů -návrhy na ...

Služby: -sauna -masáže -občerstvení.

Služby: -technické překlady -doklady, smlouvy, audity, výpisy -dokumentace -právnické texty -tlumočení konferenční doprovodné, konsekutivní, simultánní, soudní -překlady právní, technické, soudní a běžné -ekonomika -management jakosti.

Expresní textilní čistírna: -čistění oděvů -praní, žehlení prádla.

Zpracováním tříděného komunálního a živnostenského odpadu. Výroba a prodej pěnového skla Refaglass.

Regionální noviny - týdeník: -redakce tel.318632724 -inzerce tel/fax 318627267 -tiskárna tel.318621516. Služby: -gravírování plasty, kovy.

Realitní kancelář: -realitní služeby -provozování dražeb.

Kadeřnictví: -kadeřnické služby.

Služby: -účetnictví vedení jednoduchého a podvojného -poradenství daňové, finanční a ekonomické -zpracování daňových přiznání všech druhů daní. Prodej: -účetní software. Jeden měsíc vedení účetnictví a poradenství zdarma. Nákup a prodej zboží.

Tetovací studio: -tetování černobílé, barevné, UV barvy -opravy starého tetování -piercing -airbrush tattoo -návrhy motivů.

Služby: -sekretářské a překladatelské činnosti.