Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Balírny a pražírny. Pražení: -káva. Autodoprava. Autoservis: -opravy osobních i dodávkových vozidel -pneuservis -autodiagnostika -sváření plastů.

Poradenství: -psychologické -při řešení stresových situací, rodinných, studijních a jiných problémů. Nabízí: -psychologické testy pro řidiče, zbraně, rizikové pracoviště. Psychologie práce: -školení managmentu pro obchodní a personální činnosti -školení operátorů pro CALL CENTRA -výběr pracovníků pro určité profese.

Prodej: -digitální fotoaparáty. Služby: -fotografické -průkazové fotografie -svatební fotografie.

Služby: -výroba webových stránek.

Poradenství, návrh, prodej, modernizace, opravy: -počítače, PC. Výukové a uživatelské počítačové programy.

Služby: -stavební kancelář -architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování) -výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Výroba a prodej: -pivní tácky i s potiskem -papírové podšálky -tvarované etikety a samolepky -samolepící písma i signálních barev -menší papírové krabičky -visačky.

Služby: -úklid domácnosti, kanceláře -čištění koberců strojem s rotačním kartáčem vhodné i po malování podnikům i soukromým osobám -půjčování strojů na čištění -mytí a čištění okna, výlohy -stavební práce.

Vývoj software na zakázku. Informační systém pro řízení výroby. Návrhy, poradenství: -konfigurace počítačů a sítí. Školení: -obsluha softwaru. Prodej: -produkty firmy MICROSOFT. Návrhy a tvorba: -www stránky.

Architektonické studie. Projekty, počítačová animace, vizualizace: -stavby -interiéry. Inženýrská činnost.

Výroba: -plakáty, letáky, prospekty -knihy a brožury -razítka.

Služby: -kadeřnictví Prodej: -kosmetika LOREAL, SCHWARZKOPF.

Kominické práce. Sběr odpadů.

Penzion pro psy: -ubytování ve vytápěných boudách -chov -bordeauxská doga -veterinární dohled.

Kosmetický a kadeřnický salon. Kadeřnictví: -dámské -pánské -dětské -módní tónování, speciální střihy. Kosmetika: -odborné kosmetické ošetření -profesionální líčení -manikůra, pedikůra nehty modeláž, zdobení -zábaly -masáže všeho druhu -klasické a reflexní masáže.

Obchodní činnost: -zprostředkování dalších příjmů -přímý prodej zboží, služeb a energií.

Reklamní centrum: -digitální reklamní teploměry -pronájem reklamních ploch -foliová reklama -reklamní grafika -potisk plastové -tisk prospektů a katalogů -vizitky, loga, samolepky -silniční a reklamní poutače -světelná reklama -info systémy -nápisy na automobily a autoplachty -sluneční fólie na automobily -tvorba ...

Literatura týkající se lidské spirituality, hledání smyslu života.