Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kadeřnictví: -pánské, dámské, dětské.

Sport Club OXYGEN: -posilovna -kardiozóna -aerobik -solárium -fitness bar -spinning -squash -zumba -powerjóga.

Masáže Relaxační masáše Cestovní agentura - relaxační pobyty. Arfela - bezpečnostní agentura

Služby: -bezdrátové připojení k internetu -správa sítí -tvorba webových prezentací.

Elektroinstalační práce: -instalace hromosvodů -revize elektro, plyn -správa a údržba nemovitistí -výroba tepla -přihlášky k odběru.

Poskytujeme služby v oblasti elektronického a fyzického monitoringu rizikových a cenných nákladů v rámci celé Evropy.

Minilab: -barevné a černobílé foto do formátu 50x75 cm. Ateliér: -svatební foto -dětské foto -modeling -Polaroid. -reklamní diapozitivy 6x9 cm. Video: -natáčení -zpracování -přetáčení z 8 mm. Prodej: -foto příslušenství -fotomateriály,fotopřístroje. Služby: -digitální zpracování fotografií -digitální tisk z PC** ...

Minilab: -barevné a černobílé foto Ateliér: -svatební foto -dětské foto -modeling -Polaroid. Video: -natáčení -zpracování Prodej: -foto příslušenství -fotomateriály, fotopřístroje. Služby: -digitální zpracování fotografií -digitální tisk z PC** do formátu A3** -kopírování barevné, černobílé zvětšování i ...

Celní služby: -vyhotovování, odbavování celních dokladů -schválený příjemce, odesílatel -ručení v dovozu -poradenství (sazby, podmínky...) -celní podmínky Intrastat - zpracování a odesílání výkazů pohyb zboží v EU) Zpracování účetnictví, daňové evidence, daňových přiznání a výkazů.

Služby: -běžný úklid pro domácnosti i firmy, trvalé i jednorázové, interiéry i exteriéry -mytí okna a výlohy -čištění koberce -montáž bezpečnostní a protisluneční folie a žaluzie -vyklízení objektů -odvoz suti -správa budov -stavební práce -rekonstrukce objektů.

Služby: -prodej ekonomického software -vedení účetnictví a daňové evidence -školení a rekvalifikace na PC. -ECDL

Účetnické a auditorské činnosti; daňové poradenství Architektonické a inženýrské činnosti a související Překladatelské a tlumočnické činnosti Pronájem a leasing výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost.

Prodej a služby: -OFSET-B2, A2, A3 -CTP katalogy, prospekty, letáky, knihy vazba V1-V8, samopropis, tiskopisy atd. -KNIHTISK-číslování, výsek, perforace -SÍTOTISK-igelitové tašky, barevné samoleky, barevný potisk textilu -nejvýhodnější ceny -nejvýhodnější ceny i v malých nákladech -jakákoliv domluva možná!

Vývoj a aplikace ekonomických systémů. Služby: -účetnictví -rozbory -osobní evidence -sklady -investiční majetek -fakturace -kalkulace -mzdy -odbyt -DHM* -zásoby -školení ve vlastním školícím středisku.

Informační a inzertní časopis, soutěže, sudoku aj.

Nákup, sběr, úprava: -kovové odpady z neželezných kovů.

Prodej erotického zboží za příznivé ceny. Při nákupu zboží nad 2500 Kč je poštovné zdarma. Nabízíme vibrátory, anální pomůcky, nafukovací pany, erotické prádlo, lubrikanty, afrodiziaka, masturbátory, připínací sady, intimní šperky..

Reklamní agentura. Reklama: -foliová -plošné polepy, billboardy -samolepky -sítotisk -potisk reklamní předměty, autoplachty -katalogy, vizitky -hlavičkové papíry -světelná -videoprezentace digitální zpracování. Prodej, servis PC: -hardware, HW** -software, SW** -periferie -kancelářská technika -plotry ...

Realitní kancelář: -komplexní služby na trhu nemovitostí -právní služby.

Vedení účetnictví: -jednoduché -podvojné -mzdové -zajištění auditu. Poradenství: -účetní -daňové -ekonomické a organizační podnikatelské plány, úvěry, záměry, průzkumy, ekonomické rozbory. Kopírování: -černobílé. Vazba dokumentů: -kroužková -termo.