Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Nákup, zpracování, prodej: -kovový odpad. Kovošrot: -likvidace ocelových konstrukcí -ekologická likvidace autovraků. Prodej: -technické plyny firmy LINDE TECHNOPLYN, a.s. Pronájem: -kryté a volné skladové plochy -železniční vlečka -zdvihací a manipulační mechanizmy -volné pozemky pro výstavbu průmyslových provozů.

Služby: -projekční práce v oboru technických zařízení budov (vytápění, plynovod, vodovod, kanalizace) a poradenství.

Služby: -ekologická likvidace automobilů -potvrzení o převzetí autovraku. Prodej: -náhradní díly na nákladní automobily -Tatra Liaz a další.

Realitní kancelář. Odhadce majetku. Oceňování nemovitostí a podniků. Zprostředkování: -prodej, převod a darování nemovitosti -znalecké posudky -sepsání smlouvy a vklad do katastru -hypoteční úvěry.

Realitní, obstaravatelská a účetní kancelář. Služby: -kompletní realitní a právní servis -nemovitosti, bytové i nebytové prostory

Datové služby: -značkové počítače Trilline, servis PC -komponenty a příslušenství PC -vysokorychlostní internet WDSL.

Nemovitosti: -odhady -zprostředkování nákup, prodej.

Kadeřnictví: -pánské -dámské.

Realitní kancelář: -kompletní služby na trhu nemovitostí -inženýrská činnost -developerské služby.

Reklama: -komplexní -světelná -potisk reklamních předmětů -grafické návrhy ochranných známek -prospekty -letáky.

Provádíme svoz a odstranění komunálního odpadu včetně nebezpečného. Svoz a zpracování druhotných surovin, letní a zimní údržba komunikací, údržba a obnova zeleně. Opravy a výstavba veřejného osvětlení. Dále nabízíme dopravu a stavební činnost.

Pronájem - nebytové prostory Hlídání dětí Cvičení - jóga Výuka - angličtina - němčina Kurzy - hudební škola YAMAHA

Výroba - www stránky - webdesign

Reklamní činnost včetně poradenství Marketing včetně poradenství Internetový obchod - dětské zboží - eko a bio hračky a hračky z přírodních a recyklovaných materiálů

Technická pomoc za účelem ochrany majetku a osob Prodej - audio a video technika Prodej - domácí spotřebiče Prodej a montáž - dřevěná eurookna a dveře

Výroba - www stránky - internetové obchody - e - shopy

DTP - sazba - kreativní a obchodní grafika Nakladatelství Psychologická vyšetření - dopravně psychologická vyšetření řidičů